Venstre i Fredericia har udfordret Socialdemokratiet i stafetten til det traditionsrige Hannerupløb. Socialdemokratiet oplyser, at de tager udfordringen op.

Socialdemokratiet stiller med folketingskandidat Jens Jonatan Steen, byrådsmedlem David Gulløv og en af deres erfarne løbere og partimedlem Else Warming.

– Vi takker selvfølgelig klart ja til udfordringen fra Venstre. Selvom de halter længe efter Socialdemokratiet i meningsmålingerne og mest løber efter Søren Pape, når der skal sættes politisk kurs, så trækker vi gerne i løbeskoene til Hannerupløbet, siger Jens Jonatan Steen drillende og griner stort.

– Vi har stor respekt for Venstres løbere. Men vi håber altså ikke, at de løber med de dele af højrefløjen, som vil afskaffe Arnepension for de nedslidte, give skattelettelser til de superrige og underminere finansieringen af fremtidens velfærd. Vi vil allerhelst diskutere politik, men glæder os til en rask løbetur, slutter Jens Jonatan Steen.

Venstre stiller til Hannerupløbet op med Peder Tind, Pernelle Jensen og Niels Martin Vind fra deres lokale byrådsgruppe.