Lørdag er der landet over blevet sat valgplakater op. I Fredericia nød Socialdemokratiet godt af en stor flok frivillige, der gjorde, at det ikke var op til få personer at sætte Jens Jonatan Steens valgplakater op.

Socialdemokratiet i Fredericia havde mobiliseret mange frivillige kræfter til at sætte valgplakaterne op, og generelt har deres kandidat, Jens Jonatan Steen, haft stor opbakning fra lokalforeningen, der er stillet op både tidligt om morgenen til uddeling af flyets, men også lørdag, hvor de mange frivillige gjorde, at Socialdemokratiet kunne være repræsenteret i store dele af Fredericia, da klokken blev 12:00, hvor man måtte hænge plakaterne op.

Jens Jonatan Steen var blandt andet at finde i midtbyen. Foto: AVISEN

I “valgkrydset” i Jyllandsgade ved rådhuset havde en række frivillige taget opstilling med Jens Jonatan Steen og tog sig af snakken på gaden med borgerne. Der var ansvarlige personer for ophængning af plakater i de forskellige områder i Fredericia, og det hele var velorganiseret. Derfor var der tid til at føre dialogen med borgerne vylvidende, at der var styr på valgplakaterne, som skulle have velvalgte placeringer rundt omkring i byen.

Efter at have været synlig i gågaden i formiddagstimerne begav også Jens Jonatan Steen sig ud til lygtepælene, hvor han trak i arbejdstøjet og satte valgplakaterne op inden, at partiet ved 16-tiden begyndte at samle sig hos 3F på Venusvej, hvor det var blevet tid til et hvil efter plakatophængningen.