Ja, det er skuffende, hvis FHK ikke kommer i slutspillet i denne sæson. Ordene kommer fra den nye spiller, Cornelius Kragh, der i de seneste tre sæsoner har scoret 380 mål i Skanderborg-trøjen fordelt over 84 kampe.

Cornelius Kragh var en eftertragtet herre, da han i marts blev offentliggjort som ny FHK-spiller. Han afsøgte markedet, formentlig både i ind- og udlandet, og endte med at vælge FHK som sin nye klub.

Mandag havde den 26-årig Cornelius Kragh første træningspas med sine nye holdkammerater.

– Jeg har glædet mig meget og glæder mig til, at der kommer flere i hallen, da det kunne være tungt i sidste sæson og det med at være i en ny klub havde jeg brug for, så det er fedt at være i en klub som Fredericia, siger Kragh og sætter ord på, hvad der er stillet i udsigt rollemæssigt:

– Jeg håber, at den bliver stor, men det må tiden vise. Jeg håber at gøre det så godt som muligt.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I FHK har man lagt sig fast på, at når grundspillet er overstået, så er det med et hold, der har kvalificeret sig til slutspillet, og Kragh håber, at det lykkedes.

– Mulighederne må vi se på i opstarten, men jeg kan se, at der er kvalitet på holdet. Det handler om, hvordan vi sætter det sammen, siger Kragh.

Vil det være en skuffelse, hvis I ikke kommer i slutspillet?

– Ja, siger Cornelius Kragh uden tøven.

I sin tid i Skanderborg var bagspilleren en af de bærende profiler på holdet, der overraskede en del og på trods af et mindre budget, fik klubben sneget sig med i slutspillet. De erfaringer vil han tage med videre.

– Vi skal vinde mange kampe og være bevidste om den næste opgave. Det var vi dygtige til i Skanderborg. Jeg håber at tage nogle af de ting, jeg har lært med til Fredericia, siger han.

Cornelius Kragh havde andre muligheder end FHK, da han valgte klub, men flere ting talte for FHK.

– Jeg ville tilbage i et fuldtidsprofessionelt setup. FHK er en klub i stor udvikling, og jeg har glædet mig meget til opstarten og se hvordan klubben fungerer. Det virker til, at administrationen, ligaholdet og de yngre hold i klubben er i harmoni. Det er fedt at være i en hel håndboldklub med en ungdomsafdeling, siger Cornelius Kragh.

http://adp-as.dk

Netop dyderne med en ungdomsafdeling er noget, som Kragh vægter højt, da han har prøvet det tidligere.

– Jeg er vokset op i en forening, hvor jeg spillede ti år i HIK og det var nogle af de bedste år i mit liv. Det er fedt, at man her også tager sig af de yngre, forklarer Cornelius Kragh.

Tidligere i karrieren har Cornelius Kragh også repræsenteret Nordsjælland Håndbold og Skjern Håndbold inden, at turen gik videre til Skanderborg, som han spillede for i tre sæsoner inden han skiftede til FHK.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer