Hele fire varebiler er mellem tirsdag og onsdag blevet udsat for groft tyveri.

– Den første anmeldelse drejer sig om en varebil af mærket, Nissan. Her er man kommet ind ved hjælp af et koben. Der er stjålet en kompressor og en taske med personlige effekter. Varebilen stod parkeret i Oldenborggade, og det er sket mellem tirsdag 18.30 og onsdag 05.15, oplyser vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard fra Sydøstjyllands Politi, og fortsætter:

– Mellem tirsdag 20.00 og onsdag 05.50 er en anden varebil blevet udsat for hærværk, hvor der ikke er stjålet noget, men en skydedør er blevet klippet op.

I Norgesgade blev yderligere to varebiler udsat for tyveri.

– Fra onsdag midnat til onsdag 07.10 er en varebil blevet opbrudt. Der er skåret et hul ved håndtaget, hvorefter man har kunnet skyde døren til side. Man har fundet en svejsemaske ved siden af bilen, men har endnu ikke haft kontakt til ejeren, siger Ellesgaard og slutter:

– Den sidste anmeldelse er også fra Norgesgade. Her er der mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag 07.10 stjålet elværktøj, en slagbormaskine, værktøjskasse, og fire batterier. Her var der tale om en varevogn af mærket Renault.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.