Vi Maler Byen Rød synger Birthe Kjær så fint og flot. Red Warszawa viste hvordan dette gøres rigtigt, de malede byen rød i alle nuancer inden for heavy og punk. Der var fuld skrue på fra start til slut, det var intet mindre end fantastisk den måde de fra start af havde publikum i deres hule hånd hele vejen fra start til slut.

Det dansksprogede heavy / punkband fra Københavnsområdet med spændende titler på programmet som: Fjæsing, Bøsse Dræbt Med Stegegaffel, Bollet ihjel af hest, Mosekonen brygger, hevi mætal og hass, Onanita, Tysk Hudindustri og mange andre spændende sangtitler, havde god lyd og sceneoptræden som kendetegn og det prægede hele koncerten, de var festligt udklædt som de plejer, crowd surfing til og fra scenen under store dele af koncerten startende med en medbragt kvinde i super woman kostume og slutte først da koncerten sluttede med at sangeren blev crowd surfet ud i baren.

Publikum sang med på alt og hoppede konstant med, et glad publikum, der fik smæk for skillingerne fra start til slut. Red Warszawa skaber festen bare ved at vise sig på scenen, den gode musik skabte yderlig en elektrisk spænding imellem publikum, og bandet så det slog gnister med positive vibrationer.

Red Warszawa er ikke bare et højt spillende heavy band, de er faktisk dygtige musikere, under lead solo dækkede rytmegruppen fantastik godt, ikke mindst gjorde trommeslageren det flot, stort arbejde med dobbelt pedal på stortrommerne og solid lyd på lille tromme og messingen. Generelt en taktfast og mega solid rytmegruppe.

Red Warszawa er absolut det orkester, der har besøgt Fredericia i 2022 som har skabt mest fest, stemning og ølsalg, det bedste og sjoveste denne anmelder har set i år.

Under koncerten blev guitaristen, der iklædt sit topløse kvinde kostumer, udnævnt til den nye dronning af England, alt imedens gaffatape, der lige skulle holde hans tarme inde, blev påført, det var dog teknik der lige skulle fastgøres.

Den begrænsede instrumentering supporteret af en god lyd og lysmand gjorde alle kunne være i salen uden høreskader. Det lidt ensartede lydbillede undrer da guitaristen havde et misundelsesværdigt pedal rack, men det er jo deres stil.

Mange øl blev sendt op på scenen. Enkelte gæster forvildede sig også på scenen, et kort gæster ned herfra fra sangeren, og de adlød.

Da AVISEN efterfølgende prøvede at få et interview med sangeren i baren og bassisten ,der stod udenfor, måtte dette opgives for som bassisten korrekt sagde: Fuck jeg er stang stiv og det var sangeren også, ikke en sammenhængende sætning med fornuft kunne hives ud af dem.

Red Warszawa skabte årets bedste musikfest, kodeordene iblandet deres egne er: det lugtede af fisk, aldrig et stille øjeblik, homo sex party, stang stiv og skideunderholdende.