Rasmus Herlufsen hørte tidligt tirsdag aften en vinkelsliber i nabolaget på Huslodsvej. Han kiggede over hækken og kunne se, at en person var stukket af med naboens elcykel.

Rasmus Herlufsen stod i sin have og kunne tirsdag klokken 18:45 pludselig høre en vinkelsliber larme kraftigt. Det fik ham til at reagere, da han synes, at det var et mærkeligt tidspunkt at bruge sådan en på.

Rasmus’ påstand viste sig at være rigtig. En tyv havde haft gang i en vinkelsliber for at bryde låsen op til Jørgen Vesterlund Jensens nye el-cykel.

– Jeg skyndte mig derfor ind i min bil, og fulgte efter ham, men jeg tabte sporet af ham ved volden. Jeg tror, at tyven havde set mig og troede, at jeg jagtede ham, siger Rasmus Herlufsen, der tabte sporet efter cykeltyven omkring volden, hvor vedkommende cyklede op.

Tyveriet af elcyklen er sket på Huslodsvej (markeret på kortet).

Tyven stak af på den stjålne cykel. Forinden havde Jørgen taget batteriet af cyklen og taget med indenfor. Nu står han tilbage med batteriet, og de sørgelige rester fra låsen, som blev brudt op med en vinkelsliber.

Nu skal Jørgen ud at kigge efter en ny cykel, da han aldrig har erhvervet sig et kørekort og derfor skal bruge et transportmiddel til dagligdagen.

– Man bliver virkelig “pissed”, når sådan noget sker, konstaterer Jørgen.

Mange bruger Huslodsvej til gennemgang/kørsel for at komme hen til eksempelvis Super Brugsen eller Netto, og derfor er det en befærdet vej i dagstimerne, men alligevel blev Jørgens cykel stjålet. (Foto: AVISEN)

Cyklen holdt parkeret ud til selve Huslodsvej, og det undrer derfor Jørgen, at tyven har været så modig at stjæle den på højlys dag.

– Jeg kunne forstå, hvis det var om natten. Det er et sted, hvor der tit kommer mennesker forbi på alle tidspunkter af døgnet, siger Jørgen.

Tyveriet af elcyklen er anmeldt til Sydøstjyllands Politi.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer