Den kendte pølsemand, Tommy Jensen, er gået international med sit pølsevognskoncept, lejenpølsemand.dk, senest gik turen til Holland, hvor 700 hotdogs blev langet over disken.

Efter en tur gennem Tyskland landede Tommy Jensen og hans crew i Holland, hvor de skulle lave hotdogs til 360 gæster.

Der var gjort klar til fest og pølser i Holland, da Tommy Jensen og crew skulle have 700 hotdogs.

– Vi kommer langt omkring efterhånden, indleder Tommy Jensen, der udover pølsemandskonceptet også er kendt fra blandt andet, Havnegrillen i Fredericia.

– Det startede i første omgang med, at de skulle lære om dansk kultur lige på den anden side af grænsen. Jeg faldt i snak med nogle mennesker dernede, og gradvist er vi rykket længere ned i Tyskland med lejenpølsemand.dk, fortæller Tommy Jensen, der synes, at det var en sjov udfordring, han fik denne gang.

– Det er så sjovt at skulle lave hotdogs til så mange mennesker i udlandet, og det med at komme til Holland var også sjovt. Jeg laver lidt for en dansk virksomhed, og de ringede og spurgte om, vi havde lyst til at tage en tur til Holland med pølsevognen. Han sagde sådan lidt i sjov: ”Du gider ikke køre til Holland”. Det svarede jeg: Jo, hvorfor ikke, til. Man vil da også gerne spise pølser i Holland, siger han.

Herefter gik turen ned gennem den tyske autobahn med mål i Holland.

I alt 360 gæster skulle bespises med dansk kultur i form af hotdogs med det hele.

– 1580 kilometer på tælleren senere, så var vi fremme. Vi var på besøg hos en dansk virksomhed, der har bygget et nyt logistikcenter, og der skulle 360 mand se, hvad de havde lavet i Holland, og man ønskede, at de kunne smage dansk kultur, hvorfor vi blev spurgt om, vi ville lave hotdogs for alle pengene, og reaktionerne var positive:

– Det var helt vilde. De havde hørt, at det var godt. Mange havde googlet slangs, og ord som den danske hotdog. Det var fantastisk at høre dem sige agurkesalat med hollandsk accent. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, og de var vilde med det. Det var ikke som herhjemme, hvor man møder, at der bliver sagt minus remoulade eller minus noget andet. Det var bare med hele molevitten, afslører Tommy Jensen, der lavede 700 hotdogs med det hele:

– Vi kom til at arbejde for det. Vi måtte ændre taktik. Vi blev enige om, at en lavede brød, en pølser og så stod jeg for at samle dem og sætte top på. Det passede med, at de lige kunne nå at lave brød og pølser, og så kunne jeg lave to ad gangen. Vi sprøjtede hotdogs ud. Der gik en time med det, og så var det overstået.

Efter en intensiv arbejdsdag gik turen hjemad igen.

– Så hoppede vi i bilen, men blev stoppet af cheferne, inden vi kørte. De sagde, at det havde været vildt godt, og vi fortjente ros, hvilket vi blev meget glade for at høre, men der blev ikke tid til at hvile så meget, fortæller Tommy Jensen, der har mellem 3-5 daglige arrangementer lige nu.

– Vi har travlt og det er og bliver en livsstil at være pølsemand på farten. Heldigvis har jeg en række gode medarbejdere, der har været med gennem mange år, og det gør, at de kender gamet, hvor det kan blive nogle lange timer, men også sjove. Man keder sig ikke. Vi kører landet rundt, om det er Frederiksberg om formiddagen eller natmad i Odense på vejen hjem, så løser vi det, det er sådan, det er, slutter Tommy Jensen.