Efter opførelsen af ketsjercentret ved Erritsø Idrætscenter, hvor der blev opført fire indendørs padelbaner, har Fredericia Padel Federación fået en rigtig hjemmebane, og har også fået fået et klublokale inde i EIC.

Der er gang i de fire padelbaner i Erritsø. For et par uger siden blev de taget i brug for første gang, og en af de faste brugere af rammerne er Fredericia Padel Federación, der blev stiftet i 2020. Efter opførelsen af udendørsbanerne ved Fredericia Idrætscenter, har de holdt til der, men nu har de fået indendørs rammer, som de kommer til at benytte permanent.

Som forening kan padleklubben booke tre ud af fire baner på en gang. Det betyder, at de på nogle timer kan få omkring 25 spillere igennem. I midten af de fire områder er der lavet et areal med stole og borde, hvor man kan slå sig ned og nyde en bid mad eller noget koldt at drikke.

– Det er rigtig fine rammer vi har fået her, konstaterer vicepræsident i Fredericia Padel Federación, Simon Stenderup.

Han havde netop været i kamp med kammeraten Simon Smith, da han kom hen til AVISENs udsendte. De 2xSimon kan i disse rammer spille uden det varme tøj, som skulle på, da de spillede på banerne ved Fredericia Idrætscenter. De har begge spillet på andre indendørsbaner, blandt andet i Kolding, og selvom der ikke burde være forskel på indendørsbaner, så er det faktisk tilfældet.

Simon Smith (længst væk på billedet) og Simon Stenderup i kamp. Foto: AVISEN

Det er ikke så hult her med larmen fra skuddene. De her baner er helt i top i forhold til hvad vi har prøvet, siger Simon Stenderup og fremhæver, at de ligger i forbindelse med Erritsø Idrætscenter:

– Det gør, at vi har fået et klublokale, hvor vi kan sidde og hygge os. Det er en vigtig del af det for os, forklarer han.

På en aften, hvor Fredericia Padel Federcatión er til stede, har klubben gang i tre ud af fire baner. Foto: AVISEN

Interessen for at spille padel er stor, men faktisk kan Fredericia Padel Federicatión ikke tage flere medlemmer ind. Den ene af de fire baner skal være ledige til dem, der ikke er tilknyttet en forening. Under AVISENs tilstedeværelse var det tilfældet, at der var gang i den, men det giver en begrænsning for den fredericianske padelklub, der som følge af det ikke kan tage flere medlemmer ind. Som Simon Stenderup konstaterer:

– Det giver ikke mening at tage flere ind, når vi ikke har banetid til at kunne få flere spillere igennem, siger han.

Det til trods er glæden ikke til at tage fejl af. Fredericia Padel Federación nyder godt af de nye rammer ved Erritsø Idrætscenter, og det vil komme til at udmønte sig i flere arrangementer for klubbens medlemmer, som nu har fået permanent tag over hovedet med de fire nye indendørs padelbaner.