Fra en villa er der blevet stjålet otte spisebordsstole, oplyser politiet.

Vicepolitikommisær hos Patruljecenter Syd, Finn Ellesgaard, oplyser at det generelt har været stille i den seneste tid, men på dagens døgnrapport er der enkelte sager.

På Trelde Næsvej har der været indbrud mellem torsdag klokken 12:00 og frem til mandag klokken 14:00. Man har opbrudt et vindue med et koben, og stjålet otte spisebordsstole og tre designerlamper.

På det seneste har der været flere tilfælde af tyveri fra varebiler, og den tendens fortsætter. Mellem torsdag klokken 12:00 og frem til mandag klokken 06:30 har der på Skovvej været indbrud i en hvid Opel, hvor der er blevet stjålet elværktøj.

På døgnrapporten er der en enkelt færdselsrelateret sag. Den fandt sted i nat klokken 01:35 i Dronningensgade, hvor en 57-årig mand fra Fredericia blev stanset i en personbil, og det viste sig, at han havde en promille på over det tilladte.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.