Den 1. august tiltrådte Vivi Ter-Borch som skoleleder/fællesleder for Fjelsted Harndrup Børneunivers.

Et nyt ansigt har indfundet sig på gangene på Fjelsted Harndrup Skole, hvor Vivi Ter-Borch siden sommerferien har været ansat som ny skoleleder og leder for Fjelsted Harndrup Børneunivers.

– Det var en fornøjelse endelig at træde ind ad døren til Fjelsted Harndrup Børneunivers, og jeg er blevet taget utrolig godt imod. Allerede da jeg læste stillingsopslaget, og besøgte børneuniverset første gang, kunne jeg mærke, at det er et sted, som passer godt til mig, mine værdier og min tilgang til at skulle drive skole. Jeg er derfor utrolig glad og beæret over den tillid, jeg er blevet vist, og at jeg nu har fået lov til at stå i spidsen for børneuniversets udvikling, siger Vivi Ter-Borch om sin nye stilling.

Vivi Ter-Borch er 48 år gammel og bor i Odense med sin mand Lasse og sine to børn Eva og Ludwig. Hun er uddannet lærer fra UCL i 2010, og har i en årrække arbejdet som lærer på Abildgårdskolen i Odense.

De seneste fire år har Vivi Ter-Borch været afdelingsleder på Sletten Skole for lærere og pædagoger i indskolingen og på mellemtrinnet på matriklen Nordvest.

– For mig er nærværet og relationerne alfa og omega i arbejdet med at drive skole og dagtilbud, og jeg glæder mig derfor til at lære børn, medarbejdere og forældre godt at kende, så vi sammen kan finde den helt rigtige retning, fortæller Vivi Ter-Borch, som allerede er faldet godt til på Fjelsted Harndrup Skole. Jeg har mødt nogle utroligt engagerede lærere og pædagoger, som brænder for arbejdet med børnene, og jeg er derfor helt sikker på, at vores arbejde med at skabe et univers, hvor både børn og voksne trives og lærer, vil blive både spændende og givende for os alle. Vi glæder os meget til samarbejdet med Vivi, udtaler Børn- og Ungedirektør Charlotte Houlberg.