Fredag formiddag åbner en ny popup-butik i Fredericia med varer fra Nordic Trend Studio. Bag den ny forretning finder man ægteparret Gitte Blicher Engberg og Finn Engberg.

Gitte Blicher Engberg åbnede i år en fysisk butik i Vendersgade bygget på hendes populære onlineunivers; pleasestay.dk. Nu åbner hun sammen med sin mand, Finn endnu en butik på Løvestrøget i Vendersgade i lokalerne, der tidligere husede tøjbutikken, Geist og Gnist.

Finn Engberg overtog i oktober 2020 Kop og Kande i Fredericia sammen med sin svoger, så det bliver i familien, når de åbner i Fredericia og Horsens med det nye koncept, der giver kunderne god kvalitet til gode priser, slår Finn Engberg fast.

– Please Stay og Kop og Kande i Fredericia er gået sammen om at købe Nordic Trend Studio i Odense med et tilhørende varelager. Varelageret realiseres i Vendersgade 22 i Fredericia og i Horsens, fortæller Finn Engberg, der sammen med familien har haft tralvt med at hente varerne til byen.

– Der er cirka 10.000 varer, vi skal have flyttet. Dem sælger vi ud af til rigtig skarpe priser hen over julen, siger han og uddyber:

Gitte og Finn ved disken, som Finn faktisk kørte langt efter, for at finde ud af, at det var den disk, som Galleri39 havde, inden de lukkede. Foto: AVISEN

– Det er livsstilsvarer og alt til hjemmet indenfor bolig. Eksempelvis bogreoler, glas, lanterner, kagefade, opsatser, lysestager og vaser. Nogle vaser er egne designs fra Nordic Trend Studio, så det er varer, man kun finder hos os.

Slår dørene op fredag og forventer gang i den

Finn og Gitte er ikke i tvivl, når de taler om popup-butikken. Det er noget, som fredericianerne kan bruge. Vi håber og tror, at mange vil lægge vejen forbi op mod julen.

– Rent praktisk har vi mega travlt. Vi skal åbne fredag 10.30, hvor Peter Langer vil være her i det daglige med hjælp fra forskellige hænder. Vi holder åbent 10.30-17.30 mandag til torsdag, fredag fra 10.30-18.00, lørdag 10.30-14.00, i december følger vi Fredericias åbningstider, så der har vi åbent til 19 den sidste uge, siger Finn Engberg, der ikke afviser, at projektet kan fortsætte.

Der er massevis af vare fra Nordic Trend Studio. Foto: AVISEN

– Planen er, at vi kører på til 31.12. – så er vi ude igen, men tager fredericianerne godt imod det, og vi synes, at det er sjovt, og vi kan skaffe nogle nye varer, så fortsætter vi. Men planen er den 31.12.2022, siger han og tilføjer:

– Man skal komme forbi, fordi man kan spare nogle penge på julegaverne og købe nogle varer, som vi i hvert fald ikke har set i Fredericia. Der kommer varer til hele tiden. Der kommer også nogle Klareborgnisser ind og by Sommer-juletrolde og lidt forskellige ting fra de klassiske leverandører.

Datteren arbejder allerede hos Please Stay og nu skal svigersønnen Peter Langer åbne dørene til den nye livsstilsbutik i Løvestrøget.

– Det er godt, at vi er en familie, der knokler på. Datteren hjælper ved Please Stay og svigersønnen Peter her, så det bliver et rent familieforetagne, slutter Finn Engberg af med et smil.

Læs også