Lene Hamann er begyndt som ny lønassistent i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Middelfart.

Der skal hun sammen med sine dygtige kollegaer sikre, at KFUM’s Sociale Arbejdes 1.250 medarbejdere landet over får korrekt løn til tiden.

En væsentlig opgave i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor er i øvrigt at understøtte ledere og medarbejdere i organisationens over 170 sociale institutioner og projekter landet over. Et af fokusområderne for Lene er at assistere ved den fortsatte implementering af det nyt lønsystem og sikre den bedste udnyttelse af mulighederne i det nye system. Hun skal hjælpe med at opnå den optimale arbejdsproces for alle, så de ansatte i KFUM’s Sociale Arbejde kan koncentrere sig om at hjælpe og støtte mennesker i udsatte livssituationer.

Lene kommer fra et job som lønbogholder i Elektro-Isola A/S. Tidligere har hun bl.a. arbejdet som lønkonsulent i EG Lønservice samt som lønbogholder i Europark og Eaton A/S.

56-årige Lene bor i Børkop med sin datter og tre hunde. Fritiden bruges med familie og venner og ikke mindst hundene på gåture og agility – herudover er en god bog eller et inspirerende foredrag altid på dagsordenen.

KFUM’s Sociale Arbejde hjælper børn, unge og voksne i udsatte livssituationer, fx mennesker i ensomhed og hjemløshed, psykisk sårbare, mennesker i misbrug og fattigdom, sårbare familier og andre, som står udsat. Med 1.250 ansatte og over 2.700 frivillige er KFUM’s Sociale Arbejde en af Danmarks største sociale diakonale organisationer med flere end 170 institutioner og sociale tilbud.