Middelfart Sparekasse har ansat 32-årige Alaa Mourad som ESG- og kommunikationskonsulent. Hun er kandidatuddannet i dansk og statskundskab fra Syddansk Universitet i Odense og har senest arbejdet som organisationskonsulent i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

Nu kaster hun sig over nye udfordringer som ESG- og kommunikationskonsulent i Middelfart Sparekasse, hvor hun får sin faste gang i ledelsessekretariatet på hovedkontoret i Middelfart. Udover generelt kommunikationsarbejde bliver Alaa Mourads fokusområde bæredygtighed på tværs af organisationen.

– Bæredygtighed generelt og særligt klimaområdet er på vej til at blive et stærkt reguleret område med krav til både os som virksomhed, vores rådgivning og ikke mindst de produkter, vi tilbyder kunderne. Den regulering skal vi naturligvis overholde, og det har høj prioritet. Vi må ikke glemme de mange gode fortællinger, som knytter sig til bæredygtighed, og jeg glæder mig til at se Alaa folde de mange gode fortællinger ud. At hun også har flair for at lede projekter, er endnu et plus ved denne ansættelse, siger Bjarne Jacobsen, kommunikationsdirektør i Middelfart Sparekasse.

Alaa Mourad ser frem til at få sparekassens bæredygtighedsarbejde frem i lyset:

– Det bliver spændende at arbejde med sparekassens samfundsansvar og kommunikation i relation til de projekter, vi kommer til at udfolde på ESG-området – og de ting, vi allerede gør. Jeg har selvfølgelig valgt Middelfart Sparekasse, fordi opgaverne i min stilling er enormt spændende, men også fordi sparekassen er en god arbejdsplads med fokus på sundt arbejdsmiljø og gode værdier, som passer godt til mine egne værdier, siger Alaa Mourad.

Privat bor hun i Odense med sin mand og sin søn på 22 måneder, og når tiden ikke går med familielivet, arrangerer Alaa Mourad blomster eller leder efter guld på loppemarkeder med sin mor eller en veninde i weekenderne.