Middelfart Erhvervscenter har netop ansat Mikkel Johansen som ny erhvervschef. Den nye chef kommer med stor erfaring i bagagen og tiltræder 1. september.

– Mikkel Johansen er en erfaren erhvervschef, der kender jobbet. Han har tidligere bevist, at han kan skabe solide resultater på områder med mange paralleller til det, som vi beskæftiger os med i Middelfart. Mikkel medbringer en række værdifulde erfaringer, der uden tvivl kan bidrage positivt i det fortsatte arbejde med eksekvering på de målsætninger, foreningen har sat for den fortsatte positive udvikling i Middelfart Kommune, fortæller Uffe Høeg Johansen, bestyrelsesformand for Middelfart Erhvervscenter.

Kandidatfeltet har været tæt med mange kvalificerede til jobbet. Når valget faldt på Mikkel, skyldes det bl.a., at han har en god kombination af erfaring fra lignende stillinger samt en stærk baggrund i det private erhvervsliv, som vi tror på vil være et kæmpe aktiv for vores mange gode virksomheder i kommunen.

Mikkel Johansen har i en årrække fungeret i lederstillinger primært med ansvar inden for salg og marketing. I de senere år har karrieren været målrettet erhvervsfremmesystemet som erhvervschef i tre andre kommuner.

– Jeg glæder mig enormt til at sætte mig i stolen som erhvervschef i Middelfart Erhvervscenter og lære det lokale erhvervsliv, foreningens mange medlemmer og selvfølgelig sekretariatets dygtige medarbejdere bedre at kende, siger Mikkel Johansen og tilføjer:

– Middelfart er en kommune, der for mig fremstår dynamisk og drevet af stor beslutsomhed, handlekraft og viljen til at samarbejde i bestræbelsen på at være blandt de bedste erhvervs- og bosætningskommuner i landet. At få lov at drive erhvervsudviklingen fremad her, er et privilegie, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med efter sommerferien.

Tiltrædelsen markeres med en reception på Hindsgavl Slot mandag d. 5. september 13-15, hvor alle er velkomne til at komme forbi, få et lille glas og hilse på Middelfarts nye erhvervschef.

Fakta om den nye erhvervschef:

• 47 år
• Uddannet i kommunikation og marketing
• Nordjyde men bosiddende i Haderslev sammen med hustruen Mette og deres to børn på otte og 12 år
• Har i det private erhvervsliv bl.a. været ansat hos Graasten Salater, Hyundai Bilimport og Super Dæk Service A/S
• Har i perioden 2012-2020 været erhvervschef i henholdsvis Sønderborg, Tønder og Thisted. Kommer senest fra en stilling som konsulent i Innovationsfonden