Der kommer igen liv i Prinsessegade 61, der i en del år har huset gå-i-byen stedet Generalen. På bygningen hænger et banner med teksten “D.N.A.”, som formentlig er navnet på baren, der åbner.

Opdatering: Lars Vittrup bekræfter til Fredericia AVISEN, at det er ham, som står bag den nye bar.

Generalen lukkede i starten af 2019 og siden har bygningens ejer, Elly Buch, ledt efter en køber til restaurationen og den mission er nu lykkes. Flere læsere har kontaktet Fredericia AVISEN og fortalt, at der hænger et stort banner på bygningen med teksten “D.N.A.”, og derfor tyder det på, at der åbner en bar med det navn.

Elly Buch har ikke reageret på Fredericia AVISENs henvendelse, og det er derfor ikke muligt at få bekræftet, at bygningen er solgt, og at en ny bar ser dagens lys i Fredericia.Annonce

I Vejle er der registreret et firma under navnet DNA Bar, og det er derfor nærliggende at tro, at det har noget med den nye bar i Fredericia at gøre. Direktøren for DNA Bar ApS er Lars Vittrup, som blandt andet også er direktør i Ghost Bar, der ligger i Middelfart.

Fredericia AVISEN har forsøgt at komme i kontakt med Lars Vittrup, men det er indtil nu ikke lykkedes. Derfor står det hen i det uvisse om Vittrups foretagende har noget at gøre med D.N.A.-banneret, der hænger på Prinsessegade 61 i Fredericia.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Santo
Santo
15:42 - 19. juli 2021 15:42

God ide’ bravo , di har restaurant også?