Huosain Bazgoshaeian er ny vicefilialdirektør hos Nordea Lillebælt. Huosain kommer fra en lignende stilling hos Nordea på Sydfyn.

Den 33-årige souschef, Huosain Bazgoshaeian, ser frem til arbejdet i Nordeas Lillebæltafdeling, der dækker Middelfart og Fredericia Kommune, hvor han blandt andet genforenes med filialdirektør Mads Findahl, som han kender fra kurser i banken.

– Det er virkelig spændende at skulle arbejde med de mange kunder og gode kolleger i Nordea Lillebælt. Jeg er oprindeligt uddannet i Nordea, og har faktisk taget vejen fra praktikant til bankrådgiver. Jeg har også været teamleder hos Nordea i Odense, og senest siddet i en lignende stilling på Sydfyn, fortæller Huosain.

Han lægger ikke skjul på, at det særligt er mødet med kunderne, økonomi og kollegerne, der får ham til at elske sit fag og arbejde.

– Jeg har altid været glad for økonomi, og var tidligt i mit liv interesseret i investeringer, aktier og økonomi generelt. Hos Nordea mødte jeg en fantastisk arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling, højt til loftet og kreativ frihed, siger Bazgoshaeian og uddyber:

– Jeg kan godt lide økonomi og arbejdet med mennesker. Koblingen af de to ting kombinerer jeg i branchen. Siden jeg var lille, har jeg fundet aktier og investeringer for spændende, derfor var et også naturligt for mig at gå denne vej.

Huosain Bazgoshaeian husker også, at outfittet, der følger med, inspirerede ham.

– Jeg husker som barn, at jeg var ude at køre med mine forældre. Vi holdt ind ved en tankstation, hvor vi mødte en mand, der var pænt klædt i et jakkesæt. Jeg spurgte til, hvad han lavede. Han svarede, at han var bankdirektør. Det ville jeg også være, tænkte og sagde jeg til min mor, husker han.

I dag han har en mor, der er enormt stolt. Huosain er nået langt i livet med familie og sit job.

– Der er ingen tvivl om, at min mor er enormt stolt. Jeg kommer fra lidt svære vilkår som barn, så mange vil nok sige, at jeg har brudt den sociale arv, fortæller Huosain.

Modtagelsen i Nordea Lillebælt har været god. Det er den nye vicefilialdirektør lykkelig for.

– Jeg er blevet godt modtaget. Jeg har kendt Mads Findahl fra de første dage i Nordea, så ham er jeg tryg ved, ellers har jeg samme rolle i organisationen som tidligere. Så det er ikke fremmede systemer eller fremgangsmåder, jeg møder. Jeg går måske lidt forkert nogle gange i det store hus, men computeren kan jeg sætte til, og så kører det hele, griner Huosain, inden har fortsætter:

– Jeg har da en drøm om at arbejde målrettet med filialerne i Fredericia og Middelfart, så vi bliver ved med at få gode resultater på medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed. Det er i virkeligheden, det der gør mig stolt; når kollegerne og kunderne er tilfredse. Jeg drømmer om, at vi når dertil, hvor vi er en bank, som kunderne helt naturligt henviser andre til, præcis som man gør, hvis man er tilfreds med en restaurant eller har set en god film, og man siger det videre. Det skal være naturligt at anbefale os, og det er i sidste ende et tilfredshedstempel, man sætter på os.

Arbejdet i Fredericia og Middelfart bliver interessant og potentialet er stort.

– Jeg er glad for begge byer. Jeg aftjente jo min værnepligt på Ryes Kaserne og har været mange gange i Madsby Parken med mine børn, så jeg kender Fredericia godt. Jeg har venner og familie i Middelfart, så det er også en by, jeg kender. Helt generelt så er jeg en type, der bruger de byer, som jeg arbejder i. Jeg er nysgerrig og jeg vil handle lokalt. Jeg vil være synlig i bybilledet, bruge byen generelt og deltage i arrangementer som eksempelvis By Night eller det kommende klimatopmøde. Det bliver helt sikkert godt, mener Huosain.

Privat er han gift med gift med sin kone Tina, sammen har de to drenge, og det er også hos familien, at han samler energi.

– Jeg er et stort familiemenneske. Jeg er eksempelvis assistenttræner for min søns U10-hold, og så elsker jeg, når vi er sammen i familien. Det giver mig et stort overskud i mit arbejdsliv, når der er tanket energi hos familien. Dertil kommer, at jeg står for at lave mad derhjemme, så det kan jeg også lide, slutter Huosain Bazgoshaeian.