Middelfart Boldklub har hidtil i sæsonen været suveræne i 3. division. Det var igen tilfældet lørdag eftermiddag, hvor de spillede topkamp på udebane mod Ishøj.

Forud for kampen havde Middelfart et forspring på fem point ned til Ishøj på andenpladsen i tabellen, og der kunne derfor komme spænding om topplaceringen, hvis det lykkedes for klubben fra den københavnske vestegn at vinde over Middelfart, men hurtigt blev det gjort til skamme.

Topscorer for Middelfart, Malthe Boesen, bragte fynboerne i front efter 18 minutter og få minutter senere scorede han igen. Det lagde en dæmper på Ishøj, der ellers havde forhåbninger om at drille Middelfart. 

Situationen for Ishøj blev ikke bedre af, at Peter Kristensen scorede til 3-0 efter en halv times spil, og med fem minutter tilbage af første halvleg slog Boesen igen til og punkterede kampen med en scoring til 4-0.

Ishøj reagerede ved at lave en dobbeltudskiftning i pausen, men lige lidt hjalp det. Føringen gav til gengæld Middelfart-træner Anders Jensen mulighed for at skifte ud og spare på kræfterne. Efter en times spil blev det fyraften til Malthe Boesen, Mathias Madsen og Robert Kakeeto, der blev erstattet af Lester Hayes, Mathias Jacobsen og Jonas Villemoes.

Med ni minutter tilbage af opgøret lykkedes det Ishøj at få reduceret. Det var den tidligere Brøndby-spiller, Daniel Stückler, der fik scoret, men det var for sent for Ishøj, der endte med at tabe kampen 4-1 og nu er otte point efter Middelfart på førstepladsen.