Staurbyvej 14 lige ved motorvejsafkørsel 58a Middelfart Ø er blevet købt af Middelfart Kommune. Det sikrer, at interesserede virksomheder har mulighed for at erhverve sig en eftertragtet placering midt i landet.

Salget af erhvervsjord i Middelfart Kommune vil, inden 2022 er omme, have rundet 200.000 m2. De mange solgte kvadratmeter kræver, at kommunen hele tiden er på udkig efter mere central og attraktiv jord for at kunne tilbyde virksomheder det, som der bliver efterspurgt.

Derfor har Middelfart Kommune opkøbt de tæt ved 300.000 m2 jord ved Staurbyvej 14, 5500 Middelfart. Arealet hænger sammen med en større ejendom langs hovedvejen, som kommunen opkøbte for få år tilbage.

Kommunen ejer dermed lige omtrent 525.000 m2 i området fra Staurbyvej til Aulbyvej langs sydsiden af motorvejen ved motorvejsafkørsel 58a Middelfart Ø, hvor planlægningsarbejdet nu igangsættes, inden erhvervsjorden sættes salg.

– Vi ønsker at være en attraktiv og bæredygtig vækstkommune med vores geografiske placering midt i Danmark. Det kræver, at vi har erhvervsjord til interesserede virksomheder, så vi kan fortsætte de store vækstpotentialer i kommunen. Derfor var vi ikke tvivl om at slå til, da købet af Staurbyvej 14 var muligt, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og fortsætter:

– Vi har generelt mange følere fra virksomheder, som er interesserede i at placere sig her i kommunen. Det skyldes blandt andet vores gode infrastruktur og fokus på den grønne omstilling, samt at der inden for en times kørsel findes en arbejdsstyrke på cirka én million borgere i alderen 17-64 år. Men det kræver også gode beliggenheder, og det har vi nu sikret endnu mere af på hylderne.

Middelfart Kommune har ledige erhvervsarealer ved følgende lokationer:

Middelfart
Nørre Aaby Nord
Ejby
Harndrup
Brenderup