Klokken 17.12 bliver Sydøstjyllands Politi alarmeret på 112-linjen med en anmeldelse om, at en 24-årig lokal mand er blev stukket i maven med en kniv.

Sydøstjyllands Politi og ambulance kommer hurtigt til Dr Fichs Vej i Kolding, hvor den forudrettede er blevet stukket i venstre side af maven. Manden bliver hurtigt kørt på sygehuset, og Sydøstjyllands Politi finder et vidne, der var til stede, da det skete, som fortæller om gerningsmanden, der efter hændelsen, var løbet hurtigt væk fra gerningsstedet.

Klokken 20.50 anholder Sydøstjyllands Politi den formodede gerningsmand. Den formodentlige gerningsmand er en 49-årig mand fra Egtved. Han har i nat siddet i arrest, og bliver i dag klokken 12.30 fremstillet i grundlovsforhør for kvalificeret vold i retten i Horsens.

Motivet i sagen kendes endnu ikke, men vagtchef Jeppe Thranum formoder, at der er tale om noget gæld.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Skriv en kommentar