Mads Torntoft begår sig helt i Jyllandsserien, men den flittige fodbolddommer træder gerne til på lavere niveauer for at hjælpe. Han er tilmed vellidt blandt dommerkolleger såvel som klubber og spillere, og derfor tildeles han hæderen som Årets Breddedommer 2022 i DBU Jylland Region 3.

Mads Torntoft fra Vejle Fodbolddommerklub er kåret til Årets Breddedommer 2022 i DBU Jylland Region 3.

Prisen modtager han både for sin flid og dygtighed som dommer men i lige så høj grad for sit omdømme og sin kollegiale indsats uden for fodboldbanen.

Mads Torntoft er efter mange fornemme præstationer på banen rykket op som Jyllandsserie-dommer, men trods den høje indplacering er han ikke for fin til at give et nap med i lavere rækker. Således får man ofte glæde af ham som dommer i både 8-mandskampe, skolefodbold mm.

I det hele taget har Mads på alle måder en god fornemmelse for, hvad der rører sig i dommerverdenen og blandt dommerkolleger, og han tager sig gerne tid til en snak om gode eller mindre gode oplevelser i forbindelse med dommergerningen.

I indstillingen fra DBU Jyllands Dommerområder 3A og 3B lyder det blandt andet:

– Mads er en rigtig god kammerat, som altid har et smil på læben og er i godt humør. Han er meget vellidt blandt dommerkolleger, klubber og i særdeleshed blandt mange spillere.

Mads Torntoft er da også at finde til Vejle Dommerklubs sociale og faglige arrangementer, og han har engageret sig i at hjælpe med fastholdelsen af dommere i området.

Prisen blev overrakt fredag den 11. november. På DBU Jylland Region 3’s årsmøde, der fandt sted onsdag aften på Hotel Pejsegården i Brædstrup, lød der store klapsalver fra salen til trods for, at Mads Torntoft desværre ikke kunne være til stede.