Fredericia Shopping uddeler gratis lyserød candyfloss til børn lørdag formiddag i tidsrummet fra kl. 11-14 på Rådhuspladsen –

– Så længe lager haves, for vi håber naturligvis at vi løber tør for candyfloss, siger chefkonsulent Lene Bach Jørler fra Business Fredericia, for det betyder, at der har været mange mennesker i Fredericia Midtby – og forhåbentlig vil de voksne finde deres mobiltelefon frem og donere til ”STØT BRYSTERNE” via MobilePay eller SMS, imens børnene får udleveret deres candyfloss.

Støt så det kan mærkes

– En ud af ni danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Det betyder, at knap 5.000 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år. Det er mange. Derfor er det vigtigt, at vi står sammen og STØTTER BRYSTERNE på Lyserød Lørdag. Der er brug for vores støtte til forskning, forebyggelse og patientstøtte inden for brystkræftområdet. Der skal skabes resultater, der kan mærkes, så vi mindsker risikoen for brystkræft, både lige nu og i fremtiden. Alt for mange familier har eller har haft brystkræft tæt inde på livet, for hver gang enten en mor, bedstemor, søster, datter eller hustru bliver ramt, så rammer det hele familien rigtig hårdt. Husk også, at du kan støtte ved at købe de fine små armbånd, som sælges i rigtig mange butikker, eller på www.cancer.dk, hvor der er et stort udvalg af forskellige produkter. Husk hver en krone tæller, slutter Lene Bach Jørler.