Lars Løkke Rasmussen kommer i regering med sit nye parti, Moderaterne. Det er fire år siden, at han med en bogudgivelse midt under valgkampen, præsenterede muligheden for at danne en regering over midten. Nu er en SMV-regering en kendsgering, og det glæder den tidligere statsminister.

Der er behov for at gentænke dansk politik. Der er behov for, at vi samarbejder bredt og ikke kun med fløjene. Der er behov for at reformere. Ordene er sagt igen og igen fra Lars Løkke Rasmussen, og da han med Moderaterne nærmest stormede ind i Folketinget, så han på valgaftenen ud til at skulle blive kongemager.

Det blev han ikke, men man må aldrig afskrive Lars Løkke Rasmussen.

Det er en sandhed i dansk politik.

Her til aften kunne han således stolt sige:

– Det er altid dejligt, når ens drøm går i opfyldelse. Kan I have en god aften, hvorefter han kørte videre. På sin Facebook-profil tilføjer han dog tirsdag aften, at han er meget glad.

– For snart 4 år siden åbnede jeg døren på klem. Til det brede samarbejde henover midten. For Danmark er bedre tjent med samarbejde og kompromiser end ultimative krav. Derfor glæder jeg mig virkelig til at fortælle om alt det, vi sammen har arbejdet på. Alt det, vi nu er enige om at samarbejde om. For os allesammen. For Danmark, skriver Lars Løkke Rasmussen.

Den nye regering vil præsentere regeringsgrundlaget onsdag og torsdag kender vi navnene på regeringsmedlemmerne, når den nye regering mødes med Dronningen.