På baren DNA i Prinsessegade kom to kvinder op at slås ude på toilettet. Ligeledes var der to andre voldsager fra natten til lørdag, hvor der blev afholdt J-dag.

Klokken var 02.54, da Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen om en 26-årig kvinde, der gav en 20-årig kvinde en lussing på toilettet. Den 26-årige kvinde blev sigtet for vold mod den forudrettet.

Sydøstjyllands Politi har generelt haft meget at se til i Fredericiakredsen i nat, og Rune Nielsen fortæller også, at der har været to mindre voldssager, som han ikke ville komme ind på, da de er afklaret.

Vagtchef Rune Nielsen har oplevet en rimelig stille nattevagt taget i betragtning af J-dag. Dog var der stadig tale om flere voldssager, ordensbekendtgørelser og brud på restaurationsloven i kredsen.

Der er tale om tre ordensbekendtgørelser, to brud på restaurationsloven og tre voldssager – hvoraf størstedelen er hændt i Fredericia.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.