Mandag klokken 15.12 fik politiet en anmeldelse om, at der uden for rådhusets åbningstid var fundet en kuffert efterladt foran bygningen. På kufferten lå en seddel med en meget kortfattet oplysning om, hvem modtageren af kufferten kunne være.


Da ingen medarbejder på rådhuset umiddelbart kendte noget til kufferten, spærrede politiet af sikkerhedsmæssige årsager området foran rådhuset af. Forsvarets sprængningstjeneste blev orienteret, ligesom politiet rekvirerede sprængstofhunde til stedet.


Der blev dog ikke umiddelbart brug for de tilkaldte specialstyrker, idet politiet i ventetiden fik klarlagt, at en medarbejder på rådhuset havde en aftale med en klient om, at en kuffert med indhold skulle afleveres ved rådhuset.

Aftalen var blot ikke blevet fulgt helt, så kufferten var stillet det forkerte sted.

Ejeren af kufferten blev identificeret og kom til stedet, så hun kunne efter genkendelse af kufferten åbne den og bevise, at den kun indeholdt ufarlige genstande i form af beklædningsgenstande mv. Kl. ca. 16.30 kunne politiet således ophæve afspærringen af området, og ingen blev sigtet for noget i anledning af anmeldelsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer