Lørdag fra 10-15 i denne weekend slår Skærbæk Havnefest, vanen tro, teltdørene op til en lørdag fyldt med aktiviteter og spændende loppefund for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Kun afbrudt af 2 år med Corona, har Skærbæk Havnefest siden 2004 afholdt deres Havnefest den 3. weekend i august. Tiltaget startede med, at 7 lokale venner lavede en lille fest i et telt på Skærbæk Lystbådehavn, og siden er det kun blevet større og større.

– I år har været et svært år, udtaler Lars Midtgaard, der er formand for bestyrelsen bag havnefesten.

– Vi har kunne mærke på hele byen, at vi lige skulle i gang igen og det har krævet en del kommunikation og mange opkald til venner og de vanlige frivillige. Men nu er alt klappet og klart og vi glæder os som sindssyge til at komme i gang og mærke den gode stemning, som der altid er, forsætter Lars Midtgaard.

Nyt tiltag skal lokke fredericianerne til Skærbæk

I år prøver vi med Banko i vores store festtelt og tilbyder gratis sildebord til de første 150 deltagere. Vi håber meget, at det kan lokke folk inde fra Fredericia og omegn til Skærbæk. Vi vil elske at vise hele kommunen, hvad vi kan i vores lille landsby, og der er virkelig lagt op til, at der skal være aktiviteter for alle.

Ud over kræmmermarked, banko og sildebord vil der også være ansigtsmaling og krabbevæddeløb for alle børn, og der vil være salgsboder med grillpølser og kolde læskedrikke. Hele lystbådehavnen vil summe af liv og god stemning, og som en ekstra bonus får vi igen besøg af en helt ægte havfrue, der vil svømme rundt i havnen til stor glæde for både børn og voksne.

Alt er på plads

Selvom det har været et svært år, så er vi enormt glade for, at det lykkedes at samle byen. Vi har kunne mærke, at når det virkelig gjaldt, så kom sammenholdet tilbage. Det er det vi kan i landsbyerne, fortæller Lars Midtgaard, og man kan mærke, at han virkelig er begejstret og glæder sit til at invitere hele Fredericia til en hyggelig lørdag i Skærbæk.