Efterårets og vinterens koncertrække indledes søndag d. 9. oktober kl. 19.30, hvor Trinitatis Kirke sammen med Fredericia Musikforening inviterer til en koncert med et af Danmarks mest kendte kor – Københavns Drengekor, der giver koncert i Trinitatis Kirke under ledelse af den nye domkantor Carsten Seyer-Hansen

Koret, der synger gudstjenester og koncerter i Københavns Domkirke, medvirker ofte ved begivenheder og officielle arrangementer i og omkring Kongehuset – og har derfor også fået titlen – ”Det kongelige Kantori” Titlen betyder, at koret ved særlige arrangementer og udlandsrejser akkompagnerer Det danske kongehus.

Med et vidtspændende repertoire fra bestillingsværker af vor tids førende komponister tilbage til den allertidligste flerstemmighed har koret igennem årene vundet ry som et af de fineste af sin art, og koret har givet koncerter i alle dele af verden og ved utallige internationale musikfestivaler. Koret har endvidere deltaget i produktioner for radio og fjernsyn i Danmark såvel som i udlandet, og udgivet en lang række cd-er.