Efter fem sejre i træk kom KIF Kolding lørdag ned på jorden, da de tabte på udebane til Skanderborg Aarhus Håndbold.

KIF Kolding kom ellers forrygende fra start. Turboen var sat på, og KIF kom i front med 4-1 efter fire minutter, da Bjarke Christensen scorede sit andet mål i kampen. I målet havde Tim Winkler leveret to redninger, og det dannede grobunden for den gode start.

Skanderborg Aarhus fik som kampen skred frem hul på bylden, og samtidig begynde KIF at få det sværere ved at score. Salah Boutaf i hjemmeholdets mål fik fat, og det gjorde, at KIF-træner Kristian Kristensen forlangte timeout efter 12 minutter, da KIF va i front med 7-6.

Det fik ikke sat nogen prop i. Sander Øverjordet brændte det første angreb efter timeout, og i det efterfølgende angreb skød Jesper Meinby på stolpen, og efter det lavede Thomas Boilesen en teknisk fejl. Mønstret med fejl blev ved med at gentage sig, og det fik Kristian Kristensen nok af efter 17 minutter. Igen forlangte han timeout, da holdet var kommet bagud 10-7.

KIF endte med at tage en mållause på 12 minutter før, at Boilesen reducerede til 11-8 efter 20 minutter. Kristensen prøvede med alle midler fra trænerbænken med at ændre udfaldet. Blandt andet kom unge Andreas Elbæk på banen, men lige lidt hjalp det. KIF gik til pause bagud 16-11.

I anden halvleg fik KIF bedre styr på spillet, men det ændrede ikke på det store, da Skanderborg Aarhus fortsatte med at score mål. Midtvejs i anden halvleg førte Skanderborg Aarhus med 22-18, og kampen blev ikke for alvor tæt i slutningen.

Der var en mulighed ved stillingen 26-23 med under fem minutter igen. Hakun Teigum brændte på Tim Winkler, men Skanderborg Aarhus bevarede bolden, og Torben Petersen i stedet med at sende bolden i kassen til 27-23. Det kom KIF sig ikke over, og tabte kampen med 30-26. Dermed holder de julepause på fjerdepladsen.