KIF Kolding vandt lørdag 32-30 over Nordsjælland, og med den sejr er de nu noteret for 26 point i sæsonen, og det var den målsætning holdet havde sat sig. Nu indstillet sigtekornet efter nye mål, siger holdets cheftræner Kristian Kristensen.

Selvom KIF vandt mod Nordsjælland holdt det hårdt. Nordsjælland var med helt indtil slutningen af opgøret, og var tæt på at få point med hjem, men sådan gik det ikke. Når man kigger på KIF’s kampe inden tæller det blandt andet en sejr på 27-25 mod Aalborg, og sat op imod den, burde en kamp mod Nordsjælland ikke blive tæt.

– Sådan kan man ikke sætte det op, men vi kom godt ud af starthullerne, men så fik de sat sig på det indtil vi vandt til sidst. Det vinder om hvorfor vi ligger, hvor vi gør, når vi vinder på den måde, siger Kristian Kristensen.

Kristian Kristensen blev ansat som KIF-træner midt i sidste sæson, og endte med at sikre holdet overlevelse i ligaen. I denne sæson er situationen en helt anden, da KIF nu indtager fjerdepladsen i tabellen.

– Det er fantastisk at være en del af det. Der er positive vinde både i byen og på ledelsesgangene, konstaterer Kristian Kristensen.

Sejren mod Nordsjælland betyder, at KIF har nået sæsonens målsætning på 26 point, som Kristian Kristensen på forhånd havde regnet med at være nok til at være sikker på at komme i slutspillet.

– Når man kigger på stillingen betyder det, at vi har nået pointmæssigt, hvad vi ville nå for hele sæsonen. Det er sjældent man kan sætte kryds for det allerede nu, så vi skal finde en ny målsætning nu. Jeg har stor respekt for det drengene har leveret, fortæller Kristian Kristensen og lufter muligheden for en ny målsætning:

– Når vi ikke sætter point til på sådan en dag kan vi nå langt. Træerne vokser ikke ind i himlen, og de store hold strammer sig måske mere an efter jul, men vi jagter point med over i slutspillet nu.

KIF har en enkelt kamp tilbage inden VM-pausen. Den spilles på lørdag på udebane mod Skanderborg-Aarhus.