KIF Kolding har forlænget med stregspiller Benjamin Pedersen frem til sommeren 2027.

Benjamin Pedersen kom til KIF Kolding i sommeren 2019 og indeholder udover de sportslige kompetencer, også de helt rigtige værdier som klubben sætter højest.

Cheftræner Kristian Kristensen er også glad for forlængelsen:

– Det er en fornøjelse med endnu en god nyhed fra spillerstalden. Benjamin er en moderne stregspiller med forcer i begge ender af banen. Herudover er han taktisk begavet og bidrager dynamisk ude for banen også. Det er et skulderklap til projektet, når så dygtige spillere vælger at forlænge yderligere, udtaler Kristian Kristensen.

For Benjamin Pedersen selv var det en nem beslutning:

– En forlængelse med KIF var ikke et svært valg for mig. Mine 3,5 år i klubben har budt på store opture og en del nedture, men efter alt dette føler jeg stadig, at KIF er det helt rigtige for mig, og jeg glæder mig til mange flere kampe og sæsoner med KIF logoet på brystet, fortæller Pedersen.