STOK Emballage, med kontor og lager i blandt andet Middelfart, havde i anledningen af firmaets julefrokost fået besøg af Kevin Magnussen.

STOK Emballages logo pryder Kevin Magnussens hjelm, og Kevin Magnussen havde fundet tid til at komme forbi den stolte sponsor i Middelfart, til en hyggelig stund med STOK emballages feststemte medarbejdere.

I anledningen af Kevin Magnussens besøg, havde STOK emballage bestilt en helt unik gave i form af en anatomisk, korrekt skulptureret, 15 kilo tung messing skulptur af et sæt glatte nosser med tilhørende sokkel, behørigt påmonteret en messingplade med inskriptionen “The greatest Danish viking, Kevin Magnussen, Balls tell it all.”

Martin Frederiksen og Kevin Magnussen på scenen. Foto: AVISEN

Skulpturen er skabt af Henrik Busk Andersen, som havde en særlig historie med netop nosser, og det var en historie, der fascinerede direktør for STOK Emballage, Martin Frederiksen, som fortæller om idéen bag det.

– Henrik Busk Andersen har malet smukke malerier, som jeg har hængende på mit kontor, og så ringede jeg til ham en dag for at høre om vi kunne give Kevin et maleri eller noget i gave som tak for samarbejdet. Henrik sagde nej og kom med noget helt andet. Det var så de her berømte nossere, som han fortalte historien om. Jeg blev fascineret af det med ham, der havde gravet sig ud af fængslet og det med, hvor der er vilje, er der en vej. Jeg har ikke mødt Henrik før i dag, men vi har talt i mange timer, og så kunne jeg mærke det var Henrik, der skulle motivere den her gave til Kevin. Så derfor invitererede jeg ham herned sammen med sin kone, siger Martin Frederiksen.

Alle der følger med i Formel1 husker den nu verdensberømte korte dialog mellem Nico Hulkenberg og Kevin Magnussen. Skulle du have glemt den så satte Kevin, kort fortalt, Hulkenberg skakmat med kommentaren “Suck my balls”, som svar på Hulkenbergs provokerende afbrydelse af et liveinterview. Det er vel nok den fedeste og mest ikoniske manifestation af overskud, der er set på live-tv.

På en til dagen indrettet scene, interviewede Ulrik Jönsson Kevin Magnussen i godt 20 minutter, Ulrik Jönsson er forfatter til bogen “Mit liv i Formel1” som er skrevet om og med Kevin Magnussen. Kevin gav den fuld gas og modtog mange bifald undervejs.

Martin Frederiksen, Kevin Magnussen og Henrik Busk Andersen. Foto: AVISEN

Martin Fredriksen kom på scenen og efter lidt mere grinen og snak, gav Martin ordet til Henrik Busk Andersen. Kunstneren indtog scenen til sangen “Eye of the Tiger”, og efter en underholdende beskrivelse af skulpturen fik Kevin Magnussen rattet og afslørede skulpturen til stor jubel blandt de begejstrede medarbejdere og det var en tydeligt rørt Kevin der med det bredeste smil takkede for den fine gave og krammede Martin.

– Det var tydeligt, at Kevin blev rørt og glad, og han har sagt det skal hjem og stå i hans private hjem, siger Martin Frederiksen.

Kevin Magnussen er glad for samarbejdet med STOK. Foto: AVISEN

Efterfølgende stillede Kevin Magnussen op til et kort interview med AVISEN.

– Martin og STOK er altid god for en overraskelse, og jeg er glad for at være her i dag, og kunne fejre et stærkt år. Jeg er glad for at være en lille del af STOKs rejse, siger Magnussen.

I flere år har STOK stået bag Kevin Magnussen, og det værdsætter han.

– Jeg har en rigtig loyal partner i dem, og de står bag mig, også da jeg var ude af Formel1, og STOK er på en rejse, som har op- og nedture, og de har stærke visioner. Der er synergier, og værdier, som jeg kan relatere og vil støtte op om, slutter Kevin Magnussen.