Sæt igen kursen mod nye eventyr, når MESSE C Fredericia, i weekenden den 4.-6. november, slår dørene op for Autocamper Show. I år kan du opleve 200 forskellige autocampere og mange spændende nyheder fra branchen.

Om end du er nybegynder, garvet autocampist eller drømmer om at sige alt op og opleve verden på hjul, så er Autocamper Show messen for dig. Igen i år vil besøgende kunne opleve flere autocampere fra branchens førende forhandlere og importører, gå på opdagelse i massevis af spændende nyt udstyr og møde passionerede oplægsholdere, der giver inspirationen til det næste eventyr.

– Udover at videreudvikle ovenpå sidste års succes, introducerer vi et nyt udstyrsområde så vores besøgende kan finde alt i praktisk tilbehør og smarte løsninger. Vi inviterer også endnu flere campingpladser og destinationer indenfor, så vi i år kan tilbyde en bedre helhedsoplevelse til vores besøgende, udtaler projektleder Ida Brøgger Hahn.

Foreninger, rejsedestinationer og garvede autocampister står altså igen klar til at vejlede og inspirere de besøgende til den rette investering eller hjælpe dem med tips til det næste store eventyr. Som besøgende på messen kan du også opleve et spændende sceneprogram med bl.a. Isabella Alberte, Pelle Hvenegaard, få indsigt i forskellige familiers rejser gennem Europa, få tips til din første camper og meget mere.
Stor opbakning fra branchen.
Med mere end 9.000 besøgende i 2021, blev den første udgave af Danmarks første specialiserede messe for autocamperfolket rullet godt afsted. Der var massiv interesse for at komme og se og opleve de nyeste autocampere og campervans og derfor har størstedelen meldt, at de vender tilbage. Hvad enten du er til massiv luksus eller spartansk rejseform, så er der med 200 forskellige modeller og mærker, rig mulighed for at du finder, det der passer dig.
– Autocamper Messen 2021 var en kæmpe succes for vores vedkommende, vi var helt overvældede over de besøgendes engagement. Derfor er vores forventninger til i år også høje. Vi glæder os helt vildt, og deltager med alt vi har. Det er lige netop her vores nuværende og fremtidige kunder er, så derfor er det en selvfølge, at vi er med til netop Autocamper Show i Fredericia. Udtaler Søren Nielsen, Team Fritidsbiler Haslev der også er at finde på årets messe.


Autocamperne indtager omgivelserne

Det er ikke kun udstilling rammerne i MESSE C byder på. I år bydes der også velkommen til 140 autocampister, når der bydes på weekendophold med dertilhørende arrangementer som banko, camperstandup og meget mere. Med andre ord spreder der sig en helt særlig stemning omkring messen.

– Vi synes det var et fantastisk syn, der mødte os da omgivelserne på Vestre Ringvej 101 var fyldt med flotte autocampere, og endnu vigtigere glade autocampister. Derfor vil vi i år arbejde videre på også at skabe en god oplevelse for de dedikerede autocampister, der overnatter på vores p-plads, forklarer Ida Brøgger Hahn. Camp C, bliver skabt i tæt samarbejde med Dansk Camping Union.