Kaare Norge i Christianskirken var en stor succes. Fra Carl Nielsen til Michael Jackson, Kaare mester det meste. Man mærker Kaare med sit nærværd nyder melodierne trods den store spredning i repertoiret. Kaare gav sig god tid til at fortælle om numrene alt imedens han stemte guitaren, lidt ala Niels Hausgaard, bare siddende. 

Kaare Norge er ikke en hr. hvem som helst. I 1988 debuterede han fra solistklassen på det Jyske musikkonservatorium, siden da har han levet af de seks strenge, han mestre så godt. Han spiller alt fra Bach til Beatles og gør det på en måde, så det aldrig bliver kedeligt. Selv nummeret, Jeg ved en lærkerede, bliver romantiseret ved, at han veksler melodistemmen imellem de lyse og dybe toner og samtidig formår at få bassen med.

På repertoiret i år ved Kaares kirkoncer er bla.: Bach, Mozart, Chopin, Carl Nielsen, Evert Taube, nordiske folkemelodier, The Beatles og Kaare Norge m.fl.

Denne skønne aften kom Kaare omkring Carl Nielsen, Latin Amerika, Mozart med flere. Kaare er en sand mester, der spiller uden partitur og selvfølgelig er der en ypperlig klang og supertone i hans guitar. Koncentrationen lyser ud af ham og hvem andre end en sand mester tør stoppe i et nummer og lige stemme guitaren.

Christianskirken var denne flotte aften pænt besat, dejligt at se. Kaare, der også er ambassadør for scleroseforeningen udviste også storsind ved at sige, at selvom han hedder Norge, holder han med de danske håndbolddamer, DANZA LA FIESTA var en farverig buket til de danske håndbolddamer, det var desværre ikke nok.

Kaare Norge er toppen af dansk sologuitar og han forstår at lægge et afvekslende repertoire. Kaare kom snart igen.

Poul Rand, Musik anmelder Fredericia Avisen.