Bandet er startet I 2014, udgav første skive I 2017 som de døbte Sin & Tonic, i 2018 kom Black Coffee og 2022 Electric love. Junkyard Drives instrumentering skriger af ROCK.

Et minimalt men kontant trommesæt, 2 stk. Marshall Headunits der på afstand ser ud til at være den samme 1987 reissue som Angus Young fra AC/DC spiller på, når disse understøttes af 2 stk. 4 units 12” Marshall kabinetter så er der dømt ROCK. Til at fyre op under det var der 1 stk Gipson Les Paul og 1 stk Gipson SG.

Den solide bund blev lagt af en Gipson Flying V, bas der kørte igennem en diskret ABM 600 Dual VU Rack head forstærker, med intet mindre en 2 stk. Ashdown 4×8” kabinetter der giver den berømte Ashdown lyd.
Junkyard Drive skuffede ikke de gik lige på og fyrede den af fra første sekund, og det var ROCK fra første sekund, de brugte hele scenen fantastisk og deres kontante musik budskab kom bare helt igennem og publikum fik gang i hænderne og hoppe med til de kontante toner.

Desværre spillede de kun 30 minutter, det skal siges, når de slæbte så meget gear for så kort spille tid, så er man seriøs om at levere den ægte vare.

Junkyard Drive. Kom gerne igen og spark mere ROCK ind i Fredericia og gerne mere end 30 minutter.

Poul Rand, Musikanmelder, Fredericia Avisen.