Human Factor ApS, med adresse på Dannevirkevej, har fået titlen Most Trusted HR Business Partner i konkurrence med virksomheder i hele EU. Indehaver John Pagaard er stolt over, at hans værdier om positivt arbejdsmiljø og respekt for mennesker bliver bemærket på den helt store scene.

Et sted i Danmark sidder en tilfreds kunde eller samarbejdspartner, der var så tilfreds med deres samarbejde med Human Factor Aps, at det førte til en indstilling som Most Trusted HR Business Partner.

En indstilling, som nu har givet Human Factor ApS den fornemme troværdighedspris ved 2022-kåringen.

– Det er første gang, Human Factor ApS har været nomineret ved sådan en prisuddeling. Så det er også vores første kåring, og jeg er enormt glad for anerkendelsen, siger den stolte virksomhedsejer.

En meget positiv overraskelse

Human Factor ApS er med sine 4 konsulenter ikke et stort, strømlinet bureau.

– Men vi har en særlig tilgang til HR- og rekrutteringsarbejde, som sætter nogle menneskelige kvaliteter i højsædet, og desuden betyder tillid og respekt rigtigt meget for os. Jeg er rigtig glad for, at det er blandt årsagerne til, at vi står med prisen i hånden, forklarer John Pagaard.

Han var den naturlige modtager, da Human Factor i foråret blev kontaktet af mediet EU Business News.

– Jeg havde en mailkorrespondance med en konsulent, som skulle sikre sig, at vi var den rette virksomhed og at vi var interesseret i at blive indstillet til anerkendelsen. Derefter skulle vi udfylde et temmelig omfattende spørgeskema med referencer. Vi sendte materialet retur, og i slutningen af sommeren fik Human Factor ApS beskeden om, at vi kan kalde os Most Trusted HR Business Partner 2022 – Denmark.

Skræddersyede løsninger med menneskelig værdi

John Pagaard er stadig ikke klar over, hvem der har indstillet Human Factor til prisen. Han ved heller ikke, hvor mange af hans kunder, der er blevet kontaktet af EU Business News.

Men han er uhyre tilfreds med redegørelsen for, hvorfor Human Factor blev præmieret, fordi den netop fremhæver de ting, som hans HR-virksomhed lægger særlig stor vægt på.

Det fremhæves bl.a., at Human Factor som HR- og Rekrutteringspartner er i stand til leve op til høje krav om fortrolighed både før, efter og under en opgave, samt at hver opgaveløsning udføres efter unikke retningslinjer, som er skræddersyet til hver enkelt kunde-virksomhed.

– Selvom vi er meget bevidste om, at vi arbejder med mennesker, og at der er behov for at tage hensyn til bløde værdier, så kræver de samme opgaver også en meget stram struktur og ordentlighed hos os alle i virksomheden. Det er i spændingsfeltet mellem disse værdier, Human Factor ApS skaber sin berettigelse, siger John Pagaard.

EU Business News er et erhvervsmagasin med fokus på EU og med speciale i at finde frem til virksomheder i hele det europæiske fællesskab, der leverer et ekstraordinært produkt. Den kappestrid, Human Factor blev inviteret til, har navnet Scandinavian Business Awards.