Bent Troelsen, Nye Borgerlige, Holmannsvej 15, Sandal. 7000 Fredericia

Jeg er efterhånden, ved at komme i tvivl, om der findes nogen fornuftige politikere inde på Christiansborg. Altså lige på nær nogle få Nye Borgerlige, som forhåbentlig, får lidt større indflydelse, efter det snart meget ønskede valg, som de Radikale har lovet os.

Vi er lige kommet ud af Corona ens dårligdomme, som har kostet Danmark et svimlende milliardbeløb og sammenligner vi os med svenskerne, der ikke i samme grad lukkede helt ned for landet og slagtede et erhverv, så tror jeg at vi overreagerede i den grad. Min hustru og jeg kæmper nu for vores datter, som på grund af vaccinen er blevet ramt af ALS. En sygdom, som et værste fald, slår hende ihjel.

De røde er godt i gang med, at lukke landbruget ned, fordi køerne ude på markerne udleder CO2. Med den anden hånd, tilfører vi store pengebeløb og våben til Ukraine og kampen mod russerne. Hertil kommer sanktionerne som rammer både den menige russer og i alt for lille en grad Putin og hans regime. Den menige russer kan således blive bekræftet i, at vesten virkelig er den storeslemme dreng i klassen. Sanktionerne medfører, at vi i vesten oplever stigende priser på alle varer og specielt på den livsnødvendige energi. Vindmølleproduktionen i Danmark fyrer folk, fordi de ikke kan afsætte deres møller og teknologi, hvilket også rammer mange små og mellemstore virksomheder og omfattende lukninger og konkurser venter lige om hjørnet.

Risikoen for den helt store nedtur, er overhængende, da regeringen endnu ikke har forstået krisens omfang. Mange pensionister og svage i vores samfund, har svært ved at finde økonomi til de stigende priser og her i dag kunne man i nyhederne hører at 400 i lejeboligerne har standset betalingen af huslejen i september måned.

Vi fyldes af nonsens om at der findes et utal at køn, og underlige tiltaleformer til mennesker der opfatter sig som dyr eller maskiner med mere. Det er et mindretal der som alle mindretal må respekteres, men danskeres hverdag skal ikke ændres af den grund.

Hvorfor taler man ikke den almindelige kernefamilie lidt op og fortæller vores unge, at det er helt naturligt at være mand og kvinde. Nu må man ikke kalde en brunsvigerkage for en kagekone eller kagemand længere, man skal måske til at kalde den for regnbuekagen i stedet. Det er på tide vi vågner lidt op her i Danmark og ikke laver knæfald for tendenser der ligger dansk kultur så fjerne.