A3 Byens Køreskole Fredericia udloddede en bil til en af køreskolens elever. Lørdag den 13. august blev spændingen udløst på parkeringspladsen på Østerstrand.

I januar åbnede A3 Byens Køreskole i Riddergade i Fredericia, og de er blevet kendt for at tænke ud af boksen i forhold til køreskolens elever. Alle skolens elever kommer med ud at flyve i helikopter over Lillebælt, når de er færdige, og senest har køreskolen haft en lodtrækning om at vinde en bil.

Flere af de mulige vindere af bilen. Foto: AVISEN

Alle elever, der har gået på køreskolen siden januar, havde deres navn med i bowlen, da kørelærer Michael Nielsen skulle udtrække ti elever, som efterfølgende var med i den endelige lodtrækning, der fandt sted på Østerstrands parkeringsplads i lørdags. Her fik de elever, der ikke vandt, en lille legetøjsbil.

– Det er sjovt, og de unge mennesker fortjener mere end tør teoriundervisning – det er mere end bare et kørekort. Vi kan godt lide at spendere penge på den slags, siger Michael Nielsen.

Michael Nielsen og Pernille Bendixen foran bilen. Foto: AVISEN

Pernille Bendixen, som Michael driver køreskolen sammen med, stemmer i.

– Vi kan godt lide at lave noget sjovt, og det er det her med bilen med til at understrege. Når vores elever har været igennem hos os, så husker de forhåbentligt tilbage på en sjov tid, da de tog kørekort, siger hun.

Pernille og Hevren. Foto: AVISEN

Vinderen af den VW Polo 1.6. TDI, som A3 Byens Køreskole har købt brugt, blev Hevren Abdi, der dog må vente lidt endnu med selv at kunne køre i bilen, da hun endnu ikke har kørekort. Hun kan dog se frem til at have en bil at køre i, når hun får det – til den tid vil hun være kørende fra dag et, når hun får kørekort.