Fra tirsdag og frem til torsdag har der været en del tyverier fra både person-og varebiler i Fredericia. Flere af tyverierne har formentlig samme gerningsmænd.

I en længere periode har der været en del tyverier fra varebiler, der har holdt parkeret ved hoteller eller på byggepladser, men det er ikke tilfældet ved indbruddene i denne omgang, der er dateret til at være sket i perioden fra tirsdag og frem til i dag. 

Som omtalt allerede onsdag har der været tyveri fra to biler, der holdt parkeret på en parkeringsplads i Dronningensgade. Begge er anmeldt onsdag klokken 03:23. Der er tale om en Mini Cooper og en Ford. Fra Forden er der stjålet en pung indeholdende et kontantbeløb.

I Prinsessegade har der været tyveri fra en BMW. Det er sket mellem tirsdag klokken 20:45 og frem til onsdag klokken 06:56. En siderude er blevet knust, og man har efterfølgende stjålet et tankkort, et vaskekort og en BroBizz.

Fem biler har været udsat for tyveri, da de holdt parkeret på parkeringspladsen Norgesgade Syd. De fire tyverier er anmeldt til at være sket mellem tirsdag klokken 20:00 og frem til onsdag klokken 07:30. Der er tale om en VW Polo, en VW Passat, en Nissan og en Hyundai. Fra Poloen er der stjålet medicin, og fra Hyundaien er der stjålet en taske med kørekort og andre personlige ejendele. En femte bil, der holdt parkeret på Norgesgade Syd, har været udsat for et tyveri i tidsrummet tirsdag klokken 18:20 og frem til onsdag klokken 07:40. Der er tale om en Renault, hvor der er stjålet solbriller og mønter.

Fra parkeringshuset Hydra i Sønder Voldgade har der været tyveri fra en Audi og en Opel. Det er sket mellem tirsdag klokken 18:00 og frem til onsdag klokken 08:15. I begge tilfælde er sideruderne blevet knust. Fra Audien er der stjålet et par solbriller, og fra Opelen er der stjålet to par solbriller.

I Norgesgade har der onsdag mellem klokken 01:30 og 09:00 været forsøg på tyveri fra en BMW. Sideruden er knust i passagersiden, og handskerummet er blevet gennemrodet, men der er ikke stjålet noget. Der blev heller ikke stjålet noget fra en personbil i Oldenborggade, hvor en rude er blevet knust mellem tirsdag klokken 17:30 og onsdag klokken 12:30.

To mænd på scooter spottet

Torsdag mellem klokken 00:28 og 00:35 har der været forsøg på tyveri fra en varebil, der holdt parkeret ved Ungdommens Hus i Norgesgade. Der er blevet rodet i bilen, men ikke stjålet noget, men to mænd er set forlade stedet på en scooter.

Kort tid efter, torsdag klokken 00:42, er en siderude til en hvid Peugeot varebil blevet knust, men der er ikke stjålet. 

– Der er set en scooter, hvor to personer, iført mørkt tøj, er kørt fra stedet. Der kan være tale om de samme personer som ved Ungdommens Hus, siger vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard.

På Prangervej er der blevet knust en rude på en hvid Citröen varebil, men der er ikke stjålet noget. Episoden er anmeldt torsdag klokken 01:37.

Har man oplysninger om de mange tyverier fra person- og varebiler kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.