Når ’Natholdet’ er tilbage 4. september, er det med den fredericianske skuespiller og komiker Hadi Ka-koush som vært. Det legendariske klip- og talkshow blænder op for sin 24. sæson og er klar med finurlige klip, sprøde toner og anekdoter fra kendte medværter.

’Natholdet’ er tilbage fra 4. september på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU. Anders Breinholt, der har styret programmet igennem 23 sæsoner, har givet stafetten videre til skuespiller og komiker Hadi Ka-koush, der er klar til at indtage det legendariske studie, hvor han sammen med kendte medværter ugentligt skal dele finurlige klip, anekdoter og sprøde toner.

– Jeg er ydmyg og beæret, lidt smånervøs, men mest af alt glæder jeg mig bare helt vildt. ’Natholdet’ er et helt særligt program, og det er på en gang en kæmpe arv, jeg skal føre videre, samtidig med at vi nu skal have gjort det til mit program, så der er både blevet slebet med det grove sandpapir, men også aet blidt på formatet, fortæller Hadi Ka-koush.

Klip, kækhed og hysterisk gode grin

Som uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole har Hadi Ka-koush blandt andet medvirket i store danske fiktionsserier som ‘Herrens veje’, ‘Bedrag’ og julekalender-universet om Tinka på TV 2, ligesom han er kendt som den ene halvdel af den succesfulde komikerduo Adam og Noah. Derudover har Hadi Ka-koush en musikkarriere i Mellemøsten bag sig, og de mange talenter skal nu prøves af som vært i ’Natholdet’.

– Det bliver vildt at prøve mig selv af i en helt ny rolle og at finde mine egne ben at stå på i lige præcis den her konstellation. Jeg skal være Hadi – ikke Anders Breinholt eller Noah, der kan gemme sig bag ”hva’ sker der dansker”. Men jeg skal være med til at opfinde min egen rolle som vært på ’Natholdet’, og det glæder jeg mig helt ubeskriveligt til. Jeg håber, at seerne kommer til at mærke respekten for det eksisterende format, men samtidig kan mærke og lære hvem jeg er, og alt hvad jeg indeholder af hang til vilde klip, kækhed og hysterisk gode grin, fortæller Hadi Ka-koush.

’Natholdet’ kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU fra søndag 4. september. Herfra kommer der et nyt ugentligt program hver mandag, ligesom ’Natholdet’ kan følges på Instagram, Facebook og TikTok.