De to iværksættere, Magnus Runge og Jacob Glintborg, driver onlinesportsshoppen Gymii.dk. De gik i luften i januar, og nu kan de offentliggøre, at de har landet en investering, som giver dem større muligheder, og som samtidig giver dem sparring.

CVR-nummeret blev oprettet den 30. august 2021, og i januar gik onlineshoppen online. Det blev der gjort opmærksom på i en artikel på AVISEN, og det blev blandt andet bemærket af erhvervsmanden Christian Pryds Rasmussen, der er indehaver af Centrum Fliser, som nu har valgt at investere i Gymii.dk.

– Det er lidt en historie med Christian og os. Jacob (Glintborg, red.) spiller tilfældigvis badminton sammen med Christian. Efter første artikel der kom ud, spurgte Christian hvad han kunne få for x antal kroner. Jacob og jeg troede det var lidt i sjov, men efter en måned tog vi kontakt og spurgte, om han var seriøs. Han svarede, at han var seriøs og ville sætte et møde op med os. Vi matchede godt, og gik fra mødet med højt humør. Så gik der en kort periode før vi kontaktede ham og sagde, at vi tænkte over det, og ville komme med et tilbud. Christian accepterede det og skrev under. Nu sidder vi på hans kontor i overetagen, og vi har også fået lagerplads på hans lager, siger Magnus Runge.

Med Christian Pryds Rasmussen som et slags sikkerhedsnet betyder det, at Magnus og Jacob nu kan udvikle virksomheden uden at skulle bekymre sig alt for meget om fejltrin.

– Vi kan udvikle os uden at være bange for at begå fejl. Vi skal naturligvis ikke spilde tid og penge, og det er derfor godt at have en supervisor indover. Han har været i forretningslivet i mange år, og sådan noget som salgsstrategier har han erfaring med. Han kan hjælpe med at forhandle ting hjem blandt andet. Det giver os en sikkerhed i at have en at spørge. Vi taler med ham hver dag, og klinger godt sammen. Han kommer med et andet syn, da han ikke er i vores branche. Det er fedt at have en, der ikke er involveret direkte og kan komme med et helikoptersyn på tingene, fortæller Magnus Runge.

Gymii.dk’s udvalg består pt. af tre kollektioner. I “Superior Perfomance” er der leggings og longesleeves, og i “Better Training” er der leggings og en top. Den sidste kollektion, Well Deserved, består af shorts og top/t-shirt, men der er mere på vej.

– På stående fod har vi to nye lanceringer i vente. Den ene kollektion mangler vi bare at skrive under på. Vi håber på organisk vækst fra nu af. Vi har selvfølgelig fået boost med pengene som Christian har investeret, men vi forventer at kunne vækste stille og roligt gennem vores mange glade kunder, som erhverver sig vores produkter, forklarer Magnus Runge.

Jacob Glintborg ser tilbage på den første tid med Gymii.dk med glæde.

– Vi er ved at være ni måneder gamle, og har haft omsætning i alle måneder, og vi ser ud til at komme med et overskud i første regnskabsår. Vi har samarbejder på kryds og tværs med influencere, men også i tekstilbranchen. Vi har et halvstort agentnetværk i udlandet, der gør, at vi får gode priser og kan lave længerevarende kontrakter, siger Jacob Glintborg.