Statoil i Fredericia havde nemlig fået den idé, at bruge fars dag på at hylde og forkæle nogle af de mange bilglade fædre, der trofast påtager sig tjansen med at passe og pleje hjemmets bil. Og det gav kø fra tidlig morgen, da Statoil forkælede fædrene med gratis brændstof og en bildiagnose fra to af Danmarks bedste freestyle-rappere, Pede B og Mc Ollie.

Mens de mange fædre ventede på at komme igennem miles-sporet, forkælede stationspersonalet dem med lækre smagsprøver på Statoils nye burger, pizza og smoothies.

Kvindelig byrådsmedlem oppe i det røde felt

Det var ikke alle der synes, at det var en god ide at forkæle fædrene på fars dag. Cecilie Roed Schultz, der er medlem af Fredericia Byråd for Enhedslisten, var helt oppe i det røde felt over nyheden om, at fars dag blev gjort til noget specialt på Statoil i Fredericia.

– Hold nu kæft… Nå. Så kom mit pis alligevel i kog. Jeg har dog mere fornuftige ting at lave i morgen (5. juni, red.), end forsøge at forklare den slags mennesker, hvorfor sådanne initiativer er rigtig ærgerlige signaler at sende. Men jeg tanker der ikke igen!, skriver Cecilie Roed Schultz på Facebook.

Hvorfor, at Cecilie Roed Schultz har så meget imod, at fars dag blev fejret på den måde, må stå i det uvisse.