Fredag aften spillede Fredericia KFUM og Starup UIF ePokal finale i FIFA for U13-U16-spillere. KFUM lagde lokale til arrangementet, hvor der var arrangeret en showkamp mellem to af FC Fredericias spillere og R288.

Klokken 18:00 bød Fredericia KFUMs formand, David Gulløv, velkommen i klublokalet på Randalsvej, hvor der var linet op med snacks, pizza og sodavand. Gulløv fortalte, at det første på programmet var en showkamp mellem FC Fredericias Valdemar Birksø og Frederik Heiselberg, der skulle spille imod R288s Lars Korreborg og Alexander Borg. Hurtigt stod det klart, at R288 var et niveau over FC Fredericia-spillerne, der ved pausen var bagud 5-0, men anden halvleg var en lige affære, og det lykkedes faktisk FC Fredericia-spillerne at få scoret til stor jubel. Længe lignede det, at de ville vinde anden halvleg, men til sidst fik R288 scoret til slutresultatet 6-1.

Rasmus Lange vejleder Hjalte Fogh og Jonas Wadowski i pausen i kamp 2. Foto: AVISEN

Bagefter var det tid til aftenens højdepunkt, finalen i ePokalen. Man spiller to mod to, og der spilles i et format, hvor man spiller to kampe mod hinanden, og ender det uafgjort, så skal det hele afgøres i en tredje og afgørende kamp, hvor der spilles med Golden Goal, som betyder, det hold der først scorer, vinder. 

Koncentrationen var i højsædet. Foto: AVISEN

Kamp et, mellem KFUM og Starup, blev en tæt en af slagsene. Den endte 1-1, og der var derfor lagt op til en spændende kamp to, hvor KFUMs Hjalte Fogh og Jonas Wadowski skulle forsøge at holde hovedet koldt mod Starup-spillerne. I anden halvleg i kamp to viste der sig at være forskel på de to hold, da Starup endte med at vinde 5-1, og dermed vandt ePokalen.

Efterfølgende var der medaljer til begge hold, og derudover fik Starup overrakt en pokal som symbol på, at de vandt.