Det startede med et pressemøde om anlægsinvesteringer i hele området omkring Madsbyparken. Nu er der gået et års tid, hvor der har været nedlukninger, og nu en genåbning. Leder i Madsbyparken, Kasper Findahl, fortæller om de forandringer der er sket.

Der er sket noget af en modernisering i Fredericia Idrætscenter. En af de mest tydelige er lige efter forhallen, hvor der er kommet et nyt og åbent miljø, og en total renovering af den gamle Café FIC. Området i det gamle cafeteria hedder nu Klubhuset, og danner rammerne for, at som bruger af idrætscenteret kan få en kop kaffe til billige penge efter træning eller få et let måltid mad. Samtidig er der opsat et miljø, hvor man kan sidde med sin computer og lave lektier inden man skal træne, men det er ikke det eneste der er sket.

– Selve området “Madsbyparken” er jo stadion, Fredericia Idrætscenter, Minibyen og legeparken. Det har taget et år at nå til, hvor vi er i dag, og vi er stadig igang med en gedestald som et led i, at dyrepasserne kommer til at formidle mere til gæsterne, siger Kasper Findahl, der ellers ser på et område, som er stort set færdigrenoveret.

“Klubhuset” er klar med vand, øl, kaffe, let bespisning mm. (Foto: AVISEN)

I selve Fredericia Idrætscenter er der mange ting, som brugerne vil få øje på, og flere af dem ridser Findahl op.

– Det er lige fra energioptimering med solceller på tagene til LED-lamper. Det er blevet meget mere lyst og gennemsigt. Det er jeg meget glad for. Eksempelvis når man går forbi vægtløftningslokalet er der ikke kun larm på gangen uden man kan se ind. Vi har også lavet hele receptionsområdet om, og nedlagt noget af glasburet ved svømmehallen, hvor der nu kun er et livredderkontor tilbage. Hele receptionsområdet er flyttet op i stueplan, og det er her, at man køber billetter til svømmehallen, badeland og fitnesstilbud, og dertil kommer vejledning om hvor lokaler mm. er henne. Tidligere har vi haft caféen, receptionen og halkontoret hver sig, men det er nu blevet så de sidder samme sted, og det giver rigtig god mening, siger Kasper Findahl.

De gamle omklædningsrum i kælderen er lavet om. (Foto: AVISEN)

I løbet af nedlukningen af Fredericia Idrætscenter er der en markant ændring med fitnessdelene. Den gamle fitnessal er blevet lavet om, og der er kommet mere plads mellem maskinerne, og på den anden side af gangen, i den gamle lounge over svømmehallen, er der opført endnu et lokale til fitness. Den del af Fredericia Idrætscenters træningscenter skal ses som et slags kredsløbslokale, mens det “gamle” lokale er henvendt mere til styrketræning.

Det nye fitnesslokale. (Foto: AVISEN)

– Vi har stor succes med vores fitnessdel, hvor der kommer mange med forskellige baggrund. Det er meget forskelligt hvem der bruger det morgen, formiddag eftermiddag og aften. Vi er spændt på, hvordan folk tager imod den nye opdeling af det, siger Kasper Findahl, der glæder sig over åbningen:

I sommerperioden vil halassistenterne fremadrettet skulle varetage opgaver i legeparken, og det sker på baggrund af, at der ikke er særlig meget aktivitet i Fredericia Idrætscenter i den periode.

– Det er et ønske, at vi tilpasser os højsæsoner. Der er eksempelvis ikke travlt i hal 2 om sommeren, og derfor kan man være i legeparken der. Vi er spændte på, hvordan det kommer til at fungere, siger Kasper Findahl og sender en ros til medarbejderne:

– Jeg har sendt en mail til dem alle med ros, og det gjorde jeg også på vores personalemøde. Der har været så mange ting, der er sket i det seneste år. Hvis man som medarbejder ser tilbage på året har der været mange forandringer med nedlukning og hjemsendelse. Der har været en kæmpe stor ombygning i Madsbyparken, og det har trukket mange ressourcer på medarbejderne, og i efteråret 220 reorganiserede vi driften. Medarbejderne har været omstillingsparate, udtaler Kasper Findahl.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer