FHK vil gene forsøge at drille de allerbedste hold i ligaen, men der er endnu et stykke op. Det må holdet erkende efter nederlaget til GOG, hvor forskellen mellem et tophold og et hold, der ser sig selv i subtoppen, blev udstillet.

Hurtigt blev det klart, at kampen ikke var en, hvor FHK ville få en chance for at bide skeer med GOG. En usædvanligt veloplagt Morten Olsen flænsede gang på gang fredericianernes ellers normalt skarpe defensiv op. GOG scorede mål på samlebånd i kampens start efter, at FHK både begik store tekniske fejl eller brændte helt frie chancer. 

Håndboldfesten sluttede før den begyndte, og det blev hurtigt et spørgsmål om, hvor stort GOG ville vinde. FHK lagde sig dog ikke på noget tidspunkt ned, selvom gæsterne var foran med ni mål undervejs og havde muligheden for at komme foran med ti mål. At det ikke endte med så stort et nederlag var en kombination af, at GOG blandt andet sparede keeperen Tobias Thulin og højrebacken Emil Madsen i den sidste del af kampen. Alternativerne til særligt Thulin og Madsen er ikke slet ikke på samme niveau som de to, og det gjorde, at FHK havde nemmere ved at score mål og forsvaret fik bedre betingelser.

En del af forklaringen på, at FHK ikke fik et ordentligt “GOG” i nødden var Emil Tellerup. Han kom ind midtvejs i første halvleg, og stod resten af kampen i målet, og han endte med at notere sig for en redningsprocent på 33,33 selvom, at han langtfra hele tiden havde gode arbejdsbetingelser i målet. Angrebsmæssigt for FHK var de i særdeleshed Reinier Taboada, der holdt fanen højt i første halvleg, men i anden halvleg stjal især Junior Scott billedet. I det sidste kvarter lavede han fem mål, og viste for første gang i en turneringskamp de takter, som han havde vist i opstarten til sæsonen.

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Thorsten Fries (02): Så kom FHK-keeperen ned på jorden, men han fik heller ikke meget hjælp af forsvaret, der var hullet som en si. Havde tre redninger på 18 forsøg.

Emil Tellerup (7): Diskede op med ni redninger på 27 forsøg. Godt indhop af anføreren.

Martin Bisgaard (4): Fik ikke særlig meget at arbejde, men fik sat to mål ind på ligeså mange forsøg.

Mads Lenbroch (UB): Spillede ikke nok.

Reinier Taboada (7): Så kom der for alvor sving i den cubanske højrearm. Seks mål på otte forsøg blev det til. 

Junior Scott (4): Havde det svær i svært i første halvleg, men i det sidste kvarter viste franskmanden store kvaliteter. Lavede seks mål 11 forsøg, hvilket er lige til den høje side, når man kigger på udnyttelsesprocenten.

Lasse Balstad (02): Forsvaret én stor hullet si. Balstad blev gang på gang sat af GOG’s rapfodede spillere. Ikke godt nok af nordmanden.

Einar Olafsson (4): Det blev bedre med forsvaret, da Olafsson kom ind, men det var stadig ikke til den helt gode side.

Kristian Stoklund (4): Angrebsspillet flød fint i anden halvleg, men i første halvleg var det knap så godt. Lavede fire mål på seks forsøg og en assists.

Nicolaj Nørager (02): Så ikke banen igen efter en skidt indledning på kampen, hvor spillet virkede usikkert. Lavede nul mål på to forsøg, men lykkedes dog med at lave en assists.

Anders Kragh Martinusen (10 – Man of the Match): Startede med nogle tekniske fejl, men fik spillet sig gevaldigt op. Fik kanoneret sig op på syv mål på ni forsøg, samt fire assists. 

Mads Christiansen (UB): Spillede ikke nok.

Kasper Young (02): Havde det svært og blev pillet ud efter et mål på tre forsøg.

Jakob Frederiksen (02): Brændte også to store chancer fra fløjen på de to forsøg, som han havde. 

Nikolaj A. Nielsen (UB): Spillede ikke nok.

Rasmus Meyer (4): Scorede på det eneste skud han havde. Forsvarsmæssigt blev de bedre som kampen skred frem.