Fredericia Håndboldklub indleder fredag ligasæsonen, og målsætningen er klar. Klubbens direktør, Thomas Renneberg-Larsen, siger det først og fremmest gælder om at komme i slutspillet, og så vil klubben igen tage målsætningen op til den tid.

FHK har sæson efter sæson lagt lag på. Derfor ville det naturlige være at sige, at klubben skal have en placering, som er bedre end sidste sæson eller eksempelvis sigte efter en plads i semifinalen, men helt så klart vil Thomas Renneberg-Larsen ikke melde ud.

– Vi har sagt, at vi skal i slutspillet. Der er vores mål at klare cuttet til det, og efter det er klaret, så skal vi sætte os nye mål, siger han.

adp-as.dk

Direktøren er dog med på, at det forventes FHK tager et nøk op i forhold til sidste sæsoner.

– Vi går ind til den fjerde sæson i ligaen, og har taget et skridt op i hver sæson. Der er nogle hold, som vi har tabt til, som vi gerne vil slå. Det er blandt andet Skjern, og dem vil vi gerne byde op til dans. Vi har fået nogle gode forstærkninger, der gør, at vi mener det er realistisk, forklarer Thomas Renneberg-Larsen.

Spillerne FHK har hentet er ikke så kendte navne, som man har set andre klubber har hentet, da der blandt andet er tale om franske Junior Scott og cubanske Reiner Taboada.

– Vi står godt rustet. Det handler ikke om hvad man hedder. Vi har fået gode spillere . Derfor tager det tid, vi skal bruge lidt tid på at få dem ind, siger Thomas Renneberg-Larsen og fortsætter:

– Det er gået fint med at få dem integreret. De kommunikerer godt. Det er vi tilfredse med, og de får dansk undervisning. De fik lidt forsmag på, hvad der venter dem spillemæssigt i pokalkampen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Netop pokalkampen mod Skive gik ikke helt efter FHK’s planer, da klubben har som målsætning at komme i Final4 inden for en årrække.

– Det var ikke rart at tabe til et hold vi bør vinde over. Vi vidste godt, at vi ikke skulle undervurdere dem. Der var en masse præstationer, der ikke var tilfredsstillende. Jeg håber det var et wakeup call. Der er dog ingen garanti for, at vi kom i Final4, hvis vi gik videre,. Det er alle klubbers ambitioner at komme med, og vi må komme stærkere tilbage til næste sæson, slutter Thomas Renneberg-Larsen.

FHK tage hul på ligasæsonen fredag klokken 18:30, hvor modstanderen er Skanderborg-Aarhus i thansen ARENA.