Efter sæsonen er Kim Sonne fortid i Fredericia Håndboldklub. HC Midtjylland oplyser, at de har indgået en to-årig kontrakt med keeperen, der kom til det fredericianske på en korttidskontrakt, da Emil Tellerup blev skadet.

Som forventet forlader Kim Sonne FHK til sommer. Det har været planen, at han skulle videre til sommer, og den plan holder stik. Til den tid har Emil Tellerup stadig et år tilbage af kontrakten med FHK, og ifølge AVISENs oplysninger er Porto-keeperen Sebastian Frandsen også på vej til det fredericianske.

Derfor har Sonne hele tiden været klar over, at han formentlig skulle ud at finde en ny klub til sommer, og det har nu udmøntet sig i, at han fra den 1. juli 2022 skifter til HC Midtjylland på en to-årig aftale.

– Jeg føler, at dette er det helt rigtige til mig og mit næste skridt i karrieren – at være med til at bygge på det projekt, der allerede er sat i søen – nu er man nået første skridt – nemlig HTH Ligaen og jeg vil gerne være med til at rykke holdet og klubben det næste stykke i projektet. Det er noget, der tiltaler mig meget – ligesom jeg kommer med noget rutine og får en central rolle på holdet, siger Kim Sonne.

30-årig Kim Sonne har en fortid i blandt andet THW Kiel, GWD Minden, Chartres, Erlangen og Ribe-Esbjerg.