Lasse Folkmann har været i FHK i fem sæsoner, men til sommer drager han videre til SønderjyskE for at blive assistent for Rasmus Vandbæk.

Siden 2017 har Lasse Folkmann været en del af Fredericia Håndboldklub, hvor han senest har fungeret som assistenttræner på ligaholdet og cheftræner for klubbens U19- og 2. divisionshold. Fra næste sæson rykker han lidt sydpå til SønderjyskE.

– Jeg er glad og stolt af, at jeg skal være en del af SønderjyskE i mindst de næste to sæsoner. Jeg ser et stort potentiale i holdet og hele klubben generelt. Efter gode samtaler med klubben, så føler jeg mig helt sikker på, at SønderjyskE skal være næste step i min trænerkarriere, siger Lasse Folkmann.

FHK har ikke meldt ud, hvad der skal ske med assistenttrænerposten i klubben, hvor også Jesper Houmark har kontraktudløb til sommer.