FC Fredericias Mathias Kristensen fortæller, at det ikke er gået holdet godt i den her sæson, men han stadig tror på, at holdet kan ende i top-6. det ikke går for godt i denne sæson og de gerne vil opnå flere points og komme i top-6.

Mathias Kristensen fortæller om årets sæson, og sin skuffelse over dette års præstation.

– Det er ikke gået som jeg havde håbet på, men jeg ved vi kan gøre bedre, siger Mathias Kristensen og uddyber:

– Det er ikke gået specielt godt, og vi har ikke fået de point, vi havde håbet på, dog vandt vi den sidste, så der er stadig håb forude, forklarer han.

Trods at FC Fredericias opstart på sæsonen ikke er gået som de havde håbet, er troen på holdet stadig intakt. Selvom starten af sæsonen, ikke er gået som planlagt, håber Mathias Kristensen at det vil vende. Midtbanespilleren fortæller, at han gerne vil have, at de får nogle flere points, og forhåbentlig ende i top-6.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

På den korte bane er målet for Mathias Kristensen at få FC Fredericia i top-6, men på den længere bane drømmer han om et udenlands ophold. Han fortæller, at det han ikke har et specielt land, som han vil til, så længe det bare er varmt. Han fortæller dog, at han gerne vil til et land, hvor der er stor fokus på det tekniske, da det er noget af det, som han synes, at han er bedst til.

Mathias Kristensen og resten af FC Fredericia-mandskabet får muligheden for at følge op på sejren i den seneste kamp mod Hobro, når de søndag klokken 14:00 møder Hvidovre på Monjasa Park.