Efter en sløj indsats mod Nykøbing i den seneste kamp skal FC Fredericia torsdag tilbage på sporet, når de møder Vendsyssel FF på udebane i aften.

Det var en ikke særlig overbevisende præstation af FC Fredericia, da de mødte Nykøbing i den seneste kamp. Offensiven haltede gevaldigt, og kunne slet ikke komme frem til nogen oplagte scoringschancer, og der skal derfor andre boller på suppen.

Det naturlige for holdets træner, Michael Hansen, ville være at skifte rundt i offensiven. Hvis fysikken holder til det kunne Jagvir Singh være i spil til en startplads, da han i den seneste tid har gjort gode indhop, og kan komme med nogen af de individuelle kvaliteter, som FC Fredericia har manglet.

Mathias Kristensen startede inde på venstrekanten mod Nykøbing i et forsøg på at give FC Fredericias spil et nyt aspekt, men den mission fejlede. Kristensen fik ikke med sin tekniske kunnen udfyldt den tiltænkte rolle, og med de kantspillere, som FC Fredericia havde siddende på bænken, er det nærliggende, at det ikke bliver gentaget. 

Vendsyssel på den anden side havde også en dårlig oplevelse i den seneste runde. De tabte på udebane 2-0 til Hillerød efter ellers at have været inde i en god stime med to sejre og en uafgjort i tre kampe, men med nederlaget til Hillerød kom Vendsyssel ned på jorden igen. Ellers har nordjyderne generelt set haft en god første del af sæsonen, da de indtager femtepladsen og ligner et mandskab, der har kurs mod placering blandt de seks bedste hold i rækken efter 22 runder, og det vil betyde, at de kommer med i oprykningsspillet.

Kigger man i den anden ende af tabellen er FC Fredericia med nederlaget til Nykøbing kommet lidt under pres. Der er kun et point ned til nedrykningsstregen, og en sejr vil derfor lune for at få nedrykningsstregen lidt på afstand igen.

Til kampen torsdag aften må FC Fredericia undvære Oliver Olsen, da han afsoner karantæne, og også Vendsyssels Tobias Anker er ude med karantæne. Der er kampstart mellem de to hold klokken 19:00.