Klokken 18:00 møder FC Fredericia Hillerød på udebane i NordicBet Ligaen, og der er ikke så meget at rafle om. Fredericianerne skal vinde opgøret efter kun at have fået et point i de første fire kampe.

For første gang i nogle år er FC Fredericia ikke kommet særlig godt fra start i NordicBet Ligaen, og et kig ned over klubbens afgange giver en del af svaret på det. En række rutinerede spillere er væk, og det giver et tomrum, der skal udfyldes, og det er ikke noget man bare lige gør fra dag et.

Samtidig har der været to store salg af offensive profiler, og det har sandsynligvis også medvirket til, at FC Fredericias offensiv endnu ikke har sprudlet, selvom der har været gode tegninger til noget fra specielt Nicklas Røjkjær, der målscoringsmæssigt har fået hul på bylden med to mål i fire kampe.

Til gengæld har det knebet mere for Frederik Heiselberg og Adam Jakobsen med at få sat deres aftryk. Heiselberg er hentet som den store boksangriber, mens Adam Jakobsen kan spille både på kanten og helt i front, men bortset fra pokalkampen mod upåagtede Broager, har Heiselberg ikke gjort det store væsen af sig.

I opstarten til sæsonen har holdets alderspræsident, Nicolaj Ritter, været en af de bedste spillere, men han døjer med en skade, og det har også haft indflydelse på FC Fredericia. Ligeledes har de måtte undvære nyindkøbet Jagvir Singh siden sæsonpremieren mod Nykøbing, hvor han blev skiftet ind. Singh kan lave det uventede, og det har været et af FC Fredericias issues i de seneste kampe, hvor det sidste har manglet i afgørende situationer.

Men mod Hillerød er der ikke så meget at diskutere for FC Fredericia. Hillerød er nyoprykker, og ligner et hold, der rykker ned igen med et brag. De to første kampe i sæsonen tabte de med 5-1, og efterfølgende er det blevet til nederlag på 1-0, 3-1 og 2-0, og med andre ord er der derfor tale om en modstander, som FC Fredericia skal vinde over.