FC Fredericia har hidtil gjort rent bord på hjemme i denne sæson. Fredag aften skal holdet i aktion igen, når modstanderen er Fremad Amager.

FC Fredericia har i tidligere sæsoner ikke præsteret kontinuerligt på hjemmebane. Det har været tilfældet i denne sæson, hvor det i tre kampe er blevet til tre sejre.

Det er heller ikke til at tage fejl af, når man kigger på bookmakerne. FC Fredericia er klare favoritter mod Fremad Amager, der har fået en knap så prangende indledning på sæsonen med kun en enkelt sejr, der kom i den seneste spillerunder mod HB Køge.

Holdet er i gang med at implementere den nye træner Peter Løvenkrands’ spillestil samtidig, at der er kommet en del nye spillere til, og det har givet beslag i starten af sæsonen. Det betyder, at holdet er på 11. pladsen i NordicBet Ligaen.

Profilmæssigt har Fremad Amager blandt andet hentet David Boysen, men i den seneste kamp var det den notoriske målscorer, Kristoffer Munksgaard, der var i fokus med to kasser, der samtidig var hans første mål i sæsonen.

FC Fredericia stiller formentlig med samme trup til kampen, som det har været tilfældet på det seneste. Det betyder, at holdets cheftræner, Michael Hansen, har frit valg på alle hylder, hvis man ser bort fra Tobias Anker og Peter Ullum, der har været ude i en længere.